ahoj nevite náhodou čím to muže bít ?? ze startu se me stratily ovládací panely a hlavně taky ikona disku C nijak se ted nemužu dostat noa Disk C
díky za rady
Stratili se ovládací panely HELP Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Stratili se ovládací panely HELP
Zkus bod obnovy...jestli se tam ale dostaneš..Zkus správce úloh , zda tam máš účty.Potom opravná konzole win.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je virus, zajdi do virové sekce...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Co máš za Windows?
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
XP Profesional řeším ted vic problému no to není ani muj PC dělám to vzdáleně kamarádovi přes net včera ale jsem se mu to snažil vyčistit má tam 195 syppwaru a havěti ale po odstranění a restartu nejde ani net a ja se k němu nepřipojim nevim kde muže bejt problem po obnovení net zase jde ale havět je spět ale sit normalně běží je připojená pprostě nevim
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Ohledně toho disku a podobn. problémů ať udělá toto:
Ať si stáhne tento archiv a rozbalí si jeho obsah na plochu
- klikne pravým tlačítkem myši na soubor VArestorepolicies.inf a zvolí možnost nainstalovat.
- po té restartuje Pc
Po najetí zpět ať udělá log z HJT a vlož ho sem: viewtopic.php?f=47&t=29608
Ať si stáhne tento archiv a rozbalí si jeho obsah na plochu
- klikne pravým tlačítkem myši na soubor VArestorepolicies.inf a zvolí možnost nainstalovat.
- po té restartuje Pc
Po najetí zpět ať udělá log z HJT a vlož ho sem: viewtopic.php?f=47&t=29608
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
ok udělám to ale nevím co stou havětí proč nejde net nějak me nic nenapadá ted neni připojenej tak musim počkat
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 7960
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”