Odhlášení uživatele
Odhlášení uživatele
Zdravím všechny a prosím o pomoc. Když mám zapnutý PC a chci se odhlásit jako uživatel, tak to někdy nejde běžným způsobem a tak to musím odhlásit přes Správce úloh. Někdy to dělá i při vypínání počítače. Nevím si s tím rady a nechce se mi přeinstalovávat celý Wíndows, nejde to vyřešit nějak jinak. Dík za každou radu.
Re: Odhlášení uživatele
Zkontroluj PC na viry, pokus se zjistit, která aplikace zůstane viset (při vypínání).
Zkusil jsem to znovu odhlásit a zase nelze běžným způsobem , tak jsem se kouknul do Správce úloh a do Aplikací a tam není žádný zaznam . Nebo to zjistím nějak jinak a když ano, tak poraď kde. Taky jsem zapoměl napsat, že když mě to donutí vypnout přes Spravce úloh, tak ani nezazní zvuk, který běžně zazní při klasickém vypnutí počítače.
Jednou denně se mi ukáže toto, nemuže to být příčina, je to nějaká škodná ? Vždy když jsem měl zaplnutý internet.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Příčinou může být nezvaný host v PC. Dej log z HijackThis do příslušné sekce k ověření zda máš PC čistý.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
1) Psal jsem při vypínání, ne při odhlašování
2) Zcela jistě máš nějakého záškodníka
2) Zcela jistě máš nějakého záškodníka
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”