Win neaktualizuje a vypíná to průzkumníka

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

RudolfIV
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Win neaktualizuje a vypíná to průzkumníka

Příspěvekod RudolfIV » 27 črc 2008 18:54

Dobrý den, prosím o pomoc, mám win xp home, dřív prof., ale protože byly ilegální asi... Poslední dva dny, když mi asi chtějí naběhnout auto. aktualizace windows, tak odejde průzkumník a vůbec celá plocha a zase se vrátí. Jednou se nevrátila, hledal jsem avégéčkem viry a našel, tak jsem to odinstaloval. Obraz ale až na obrázek plochy zmizí i potom, a pak se objeví, že nejsou zapnuty ty aktualizace, ale to není pravda, jenom v tý zprávě je vidět, že jsou vyplý. Co s tím, prosím.

Reklama
guest

Re: Win neaktualizuje a vypíná to průzkumníka

Příspěvekod guest » 27 črc 2008 19:22

Kpukám, že nemáš jen problém s videem ale s celým systémem. Nejprve třeba si ujasnit jaký systém máš a jestli funguje. Nevím, ale nemyslím, ža ilegální profi lze legalizovat jako home?

RudolfIV
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod RudolfIV » 27 črc 2008 19:39

Ahoj. Ne, to je tak, že jsem měl koupenej před 2 lety pc s win prof., ale bez instalačky a kódu. Tak jsem jednou špekuloval a řek jsem si, že na to stejně jednou bude muset dojít a vrazil do toho jedny, co mám (prof.) a dal stáhlý sn. Teď nedávno jsem koupil pro klid duše win xp home a celý to odinstaloval a nainstaloval toto teda. Taky jsem přidal trochu ram z 512 na 1 GB, ale to je jiná story. Prostě systém je docela novej a při tom avégéčku co mám (free), je div, že jsem dneska objevil prvního trojana, jinak zatím žádný problematika. U toho avi to bude asi blbej soubor, blbě staženej, prostě to odstraním, ale jak se zase pokusí windows aktualizovat, bude problém. Jo, vzpomněl jsem si, já jsem to home nahrával asi třikrát, až potom úplně od podlahy. No a předtím jsem to přihlásil a píšou, že bych měl mít problém třeba, když přidám ram, protože to není krabicovka. Taky mohl být problém s repřihlášením, protože mi nešly aktualizace před měsícem vůbec. Až jsem našel radu, že mám vytvořit nějakej soubor v pozn. bloku a uložit, nevím jak se jmenoval, to bych dohledal, a pak aktualizace šly, jako ono se to zastavilo někde u aktualizací na wmp nevím kolik, jako před tím ukládáním toho souboru. Teď mi prostě dole na liště svítí červenej štít, automastické aktualizace vypnuty a přitom v system jsou zapnuty!!! Tak co?

guest

Příspěvekod guest » 27 črc 2008 19:46

Pokud jsi si jistej, ža Aktualizace máž zapnutý a FUNGUJOU pak je třeba jen se zbavit ty hloupý hlášky s červeným štítem. Start - Ovl.Panely - Centrum Zabezpečení a Změnit způsob jakým CZ .... Napiš jestli to pomohlo.

RudolfIV
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod RudolfIV » 27 črc 2008 19:56

Mám to, ve službách to nejde spustit, jako automatické aktualizace, takže nefungují, to bylo nevím co, že to psalo v system spuštěno. Píše to chybu 1058 (nefunkční windows update nebo tak něco, jako že služba není povolena anebo není spojena s přístrojem), teď jsem se díval na net a jinde na fóru to řeší, ještě nevím výsledky, ale řeší to přes combofix, tomu já nerozumím.

guest

Příspěvekod guest » 27 črc 2008 20:11

Ovl. panely - Nástroje pro správu - Služby - Automatické aktualizace - povolit automaticky.

Hofman Richard
nováček
Stav:

Příspěvekod Hofman Richard » 27 črc 2008 21:02

Měl jsem stejný problém až na toho vypínaného průzkumníka.Dopisoval jsem si s odborníkama od Microsoftu,který mě krok za krokem naváděli jak to zkoušet vyřešit. Všechno fungovalo jak mělo,ale přesto stránka Microsoft up data nefungovala a ukazovala chybové číslo.Byl jsem už zoufalý, protože už nebylo kam v nastavení jít.Pak mě ale napadla spásná myšlenka udělat recovery Windows.A světe div se fungovalo to.Ale upozoňuju, že je potřeba se také mrknout aby antivirový program měl nastaveno,že stránka Microsoft updata může do počítače(tam si musíš být jistý,že ano).
Pak dej vědět zda to pomohlo.. :P

RudolfIV
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod RudolfIV » 27 črc 2008 22:27

Jsem teď na viry.cz. Našel jsem, že tento problém řešili a tak to řeší aji mně přes hijackthis a pak combofix a dál. Mají mě v práci, protože zjistili zavirování pc, takže by tomu nic nepomohlo, to dělají viry, ono samo to mohlo padnout ( ty aktualizace) jenom díky microsoftu, že pojali třeba podezření (protože to furt instaluju a zase znova a za to jsou asi taky nějaký body dolů), ale to je blbost, takže si zařádily VIRY!!! Moc děkuju, s pozdravem Ruda

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • PC se při neaktivtě sám vypíná
    od stif » 05 pro 2024 10:06 » v Problémy s hardwarem
    6
    2305
    od buchtik Zobrazit poslední příspěvek
    08 čer 2025 16:50
  • Pc se nepravidelně vypíná při hře
    od Petr pc help » 09 led 2025 19:06 » v Problémy s hardwarem