Dobrý den,
zakoupil jsem si notebook s legálním OS Windows XP Pro a provedl jsem u něj výměnu pevného disku za větší, tím pádem se mi vyskytl problém s instalací win XP na nový disk. Bylo mi řečeno, že mi stačí instalační CZ Win XP PRO OEM verze, jenže ho nemám a nikde jsem ho nenašel, abych jej mohl použít k instalaci a vytvořit tak legální windovs, protoře vlastním licenci, ale nemám Windows na CD.
Prosím, mohl by mi někdo dát odkaz na XP Pro OEM CZ Windows? Nebo je jiná možnost jak bych to vyřešil?
Díky.
Win XP Pro OEM HELP
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Win XP Pro OEM HELP
K notebooku si měl dostat Recovery CD. Pokud ne, tak byla instalačka winů na skrytý části disku.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Kupoval jsem bazarový notebook Lenovo s nově nainstalovaným systémem, bez recovery CD...
Jak můžu vytvořit instalační CD, když zapojím původní disk s Win XP? Prosím o podrobnější popis.
Díky
Jak můžu vytvořit instalační CD, když zapojím původní disk s Win XP? Prosím o podrobnější popis.
Díky
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
POkud jde o legální EOM Key by měl být nalepený ze spodu na NTB.
Pro změnu klíče po instalaci je v XP tato volba tuším v aktivaci Win. Nabízená varianta má ale jeden háček klíče jsou rozděleny podle variant produktu takže pokud půjčovat instalační CD tak jedině s verzí WIN PRO.
Další varianta je udělat klon starého HD ale tady jsem vždy narazil na výběr vhodného SW který by neměl problémy s rozdílnou velikostí HD.
Pro změnu klíče po instalaci je v XP tato volba tuším v aktivaci Win. Nabízená varianta má ale jeden háček klíče jsou rozděleny podle variant produktu takže pokud půjčovat instalační CD tak jedině s verzí WIN PRO.
Další varianta je udělat klon starého HD ale tady jsem vždy narazil na výběr vhodného SW který by neměl problémy s rozdílnou velikostí HD.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Dobré ráno,
ano štítek s EOM Key mám nalepený zespodu notebooku. Teď jsem tam nainstaloval "nelegální" XP PRO (s jiným KEY-protože OEM KEY které mám já mi to nebere). Takže když si budu systém aktivovat, tak tam mužu zadat to pravé legální EOM Key? A bylo by vše v pořádku? Protože Verzi OEM nemůžu nikde sehnat.
Díky
ano štítek s EOM Key mám nalepený zespodu notebooku. Teď jsem tam nainstaloval "nelegální" XP PRO (s jiným KEY-protože OEM KEY které mám já mi to nebere). Takže když si budu systém aktivovat, tak tam mužu zadat to pravé legální EOM Key? A bylo by vše v pořádku? Protože Verzi OEM nemůžu nikde sehnat.
Díky
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Máš legální klíč který pasuje k HW vybavení PC. Nyní jen musí pasovat k verzi nainstalovaného SW. Zkus OS aktivovat a spustit aktualizace když to lehne nebylo to pravé.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”