Výpadky grafického rozhraní Windows ?
Výpadky grafického rozhraní Windows ?
Zdravim, nechal jsem celý den zapnuté PC, kdyz sem k tomu prisel, celá obrazovka byla černá ale kursor byl viditelný, žádná liška, žádná nabídka start, žádnné ikony ... ctrl alt delete fungovalo, překvapilo mě že neběží skoro žádné procesy pod mým uživatelským jménem, jen System... spustil sjem explorer.exe, protože take neběžel, v tom naskočila lišta, ikony ..ale za moment zase zmizela a začalo to peoblikávat s černou obrazovkou ... po chvíli už to ani nereaguje na opětovné spuštění exploreru a tak restat, nepomohlo ani obnoveni systemu... i ve stavu nouze tam není lišta, nabídka start ... mám na tom XPčka Home edition, originál, tři roky v provozu a teď toto. Děkuji za radu co s tim ... 

Re: Výpadky grafického rozhraní Windows ?
Mrkni do aktualizací, jestli tam najdeš poslední dobou WGA. Nejspíš nemáš originál Win a nechal sis nainstalovat novější WGA. Píše ti to něco o neoriginálních Windows?
-
- Pohlaví:
Re: Výpadky grafického rozhraní Windows ?
Zkus vyndat a znovu nasadit grafiku, zkontroluj ventilátor a taky zkontroluj kabely od monitoru, pokud to nepomůže zkus resetovat CMOS.Píšeš, že máš XP legál, pak by ti aktualizace neměly nic uělat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3725
-
od falco_dee
Zobrazit poslední příspěvek
31 kvě 2025 21:54