Ahoj nedaří se mi přihlásit s Operou 9.52 na lide.cz vyplnim přihlašovací údaje a skočí to dál ale nepřihlášeno.. ostatní prohlížeče no problemo fungují... nepomáhá ani skrýt se či hlásit se jako Firefox či IE... díky za radu.
Ještě... mazání cokiees nepomáhá ani nový opera6.ini soubor
Opera a Lide.cz
Re: Opera a Lide.cz
Protokoly SSL a TLS máš zaplé? V IE je to v: Nástroje > Možnosti Internetu > upřesnit - v Opeře nevím ...
- Starlett
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V Opeře to najdeš pod Nástroje > Nastavení > Pokročilé volby > Zabezpečení > Bezpečnostní protokoly
Is it a bug or a feature?
Tož zaplé jsou... :( stále zlobí!
Měl jsem před časem problém přihlásit se s Operou 9.52 k mailboxu na Seznamu.
Pomohla změna identifikace prohlížeče – pro Seznam jsem nastavil „Maskovat se jako Firefox“ (na přihlašovací stránce pravým myšítkem —> Upravit místní nastavení —> Připojení —> Identifikace prohlížeče).
Pomohla změna identifikace prohlížeče – pro Seznam jsem nastavil „Maskovat se jako Firefox“ (na přihlašovací stránce pravým myšítkem —> Upravit místní nastavení —> Připojení —> Identifikace prohlížeče).
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Myloš píše:Měl jsem před časem problém přihlásit se s Operou 9.52 k mailboxu na Seznamu.
nepomáhá ani skrýt se či hlásit se jako Firefox či IE... díky za radu.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”