Totální kolaps windows XP

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Brake
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Totální kolaps windows XP

Příspěvekod Brake » 18 říj 2008 22:52

Achjo, už jsem z toho docela na prášky, celý den u toho sedím a pořád nic :( komponenty jsou podle mě skoro jistě vpořádku, fakt nechápu čím to je :( prostě počítč ne a ne se spustit :( je vůbec nějaká pomoc, když komponenty jsou vpořádku a reinstalace windows nepomáhá? Je z tohohle vůbec nějaké východisko? :( jsem do toho vrazil tolik peněz a vydrželo to jeden den, navíc dneska jsem měl udělat tolik věcí..jsem fakt zničený, jestli mi někdo úspěšně pomůžete, tak vás asi budu uctívat jako boha.....

Reklama
Zeppelin
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Zeppelin » 18 říj 2008 23:02

No možná by jsi měl zauvažovat také nad tou možností španého Instalačního CD Windows..... už jsi s ním někdy zdárně instaloval? Jak vypadá na pohled? Není poškrabané jak od kočky? :D Taky zkoukni znovu zapojení PC.... někdy je to banalita..... "nedocvaklý" kabel a podobně (od HDD v tomto případě)
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W

Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky

Brake
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Brake » 18 říj 2008 23:51

Instalační CD by mělo být vpohoě už jsem instaloval a šlo to a poškrábané není :)
ale už jsem přišel na to v čem je problém. těsně před restartem mi někdy problikne Soubor BOOT.INI je neplatný
probíhá spuštění z c:\windows. No takže mám poškozený soubor BOOT.INI, našel jsem, že když je tenhle soubor poškozen, tak to dělá tohleto co mě. Teď akorát jestli někdo nevíte co s tím, jak to opravit.

cicero
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod cicero » 19 říj 2008 00:38

Brake
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Brake » 19 říj 2008 00:53

no jo, jenže já se dostanu maximálně do recovery a tam jsem ho zkoušel opravit pomocí návod na MS, ale nic to neopravilo

cicero
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod cicero » 19 říj 2008 01:30

Vypadá to opravdu na poškozené instal CD.Zkus jiné

Kulda2
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Kulda2 » 19 říj 2008 10:51

Mám podobný problém, jak tam jezdí ten posuvník tak se mi to sekne a pak to jede pomalu vpřed mám Windows XP SP3, počítač je celkem nový od února a problémy začli 12.10. Naformátoval jsem disk a přeinstaloval windowsi nic nepomohlo, nutno podotknout, že problém se objevuje jenom pokud vypnu pc, při restartu to jede v pořádku.
AMD Athlon64 X2 6000+| ASUS M3A | 2GB DDR2 Corsair twinx 800 Mhz |250 GB Seagate Barracuda | Asus EN8800GT 512Mb | Corsair 520W

Albeda
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Albeda » 19 říj 2008 11:06

Pokud ti nepomuze nove instal CD, zkus trochu zmacknout RAMky do slotu ... 6hodin jsem zjistoval problem, proc me PC nejede, tak jak ma, pak jsem zmacknul na RAMky a slo to (jinak podobny problem se mi stal 3krat), ale pochybuju ze to bude tvuj pripad (navic kdyz je tam problem s BOOTem), ale muzes to zkusit :D

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”