Visty - černo a okno Dokumenty. Zmizela plocha a hl. panel..
Re: Visty - černo a okno Dokumenty. Zmizela plocha a hl. panel..
...ale po restartu je to zase v pytli a body obnovení systému nepomáhaj. ach jo. problém je v tom, že explorer.exe průzkumník a explorer.exe plocha,panel... je ten samej soubor 

no prave ja sem tim takle spustil eplorer.exe a a po restartu to bylo v haji... , proto sem se vratil o tejden...
ale mam za to ze mi to delalo po nainstalovani nejaky aplikace
...
----
pokud to nepomohlo nic moc me nenapadlo :(
edit > zkousel si se vratit treba o 14 dni nebo vic ??
me to delalo kdyz sem nainstalovat spyware terminator nebo tak ... od te doby ho v pc nemam
ale mam za to ze mi to delalo po nainstalovani nejaky aplikace

----
pokud to nepomohlo nic moc me nenapadlo :(
edit > zkousel si se vratit treba o 14 dni nebo vic ??
me to delalo kdyz sem nainstalovat spyware terminator nebo tak ... od te doby ho v pc nemam
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
peta501: bohužel bodů obnovení tam mám jenom pár, takže dál než cca dva dny se už vrátit nemůžu. Dělá to od doby, co jsem instaloval Adobe Premiere Pro CS4, ale ani se to instalovat nezačalo, hlásilo to nějakou chybu.
Prej se Microsoft soudil s výrobcema konkurenčních netovejch prohlížečů kvůli tomu, že by MSIE neměl bejt součástí operačního systému. A tak to ve Windowsech obešli tak, že explorer.exe je průzkumník, prohlížeč i plocha s hlavním panelem dohromady ... a kvůli tomu to asi dělá takovejhle bordel
Někdo mi radil najít shell v regeditu, ale nic takovýho tam neni...
Prej se Microsoft soudil s výrobcema konkurenčních netovejch prohlížečů kvůli tomu, že by MSIE neměl bejt součástí operačního systému. A tak to ve Windowsech obešli tak, že explorer.exe je průzkumník, prohlížeč i plocha s hlavním panelem dohromady ... a kvůli tomu to asi dělá takovejhle bordel

Někdo mi radil najít shell v regeditu, ale nic takovýho tam neni...

Re: Visty - černo a okno Dokumenty. Zmizela plocha a hl. pan
zdravím toto samé se mi dnes stalo u Windows 7 Proffesional ale když dám obnovu o tyden zpět tak to udělá to samé a musím to zase spustit tím Explorerem poradí mi někdo jak to nechat takto na furt nebo jak tu chybu vyřešit technik me poradil přeinstalovat systém tak nevím
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Visty - černo a okno Dokumenty. Zmizela plocha a hl. pan
Vítej na PC-Help.
Pro začátek se zkus držet pravidel a založ si vlastní téma a neotvírej jiné staré 2 roky. Rovnou tam dopiš po čem se ti to stalo a trochu to celkově rozepiš
Pro začátek se zkus držet pravidel a založ si vlastní téma a neotvírej jiné staré 2 roky. Rovnou tam dopiš po čem se ti to stalo a trochu to celkově rozepiš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 6653
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:47
-
-
- 2
- 1969
-
od Tirpit
13 zář 2024 22:11
-
-
Vyskakovací okno - PC je napaden virem (cv48...) Příloha(y)
od xmarka » 05 bře 2025 18:39 » v Vše ostatní (sw) - 7
- 7595
-
od xmarka
10 bře 2025 22:12
-
-
-
Raspberry Pi 5 - raspios-bookworm - vzdalena plocha
od L.L » 19 srp 2024 14:44 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 8
- 4378