Ahoj,
nevíte pls někdo, jakým způsobem bych mohl upravit, aby mi Win Vista nenabízel v nabídce Automatického přehrávání (např. pokud připojím flash nebo CD/DVD) některé z programů tam už obsažených? Jde mi o to, že dřív jsem měl Nero, ale teď už používám Ashampoo Burning Studio; Nero se tak odporoučelo do věčných lovišť, ale pokud připojím flashku (smíšený obsah), tak mi to pořád nabízí i možnosti typu vypálit nový disk pomocí Nero Burning ROM atd....
Radu, kterou jsem už tady našel (tj. úprava registrů HCLM/Software/.../OpenWithList), nefungovala, spíš to je asi k něčemu jinýmu...
Díky.
Programy nabízené v Automatickém přehrávání
- foto1977
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Programy nabízené v Automatickém přehrávání
Ahoj připojuji se k dotazu:
také mám visty 32bit a když připojím flešku či CD apod. a je tam např. nějaké video tak mi to nabízí
jen "přehrát v WMP", "přehrát v Media center" a otevřít v průzkumníkovi.
Rád bych tam měl volbu Přehrát v KMPlayeru a otevřít v FreeCommanderu což jsou programy se kterými
pracuji u podobných souborů.
Když v ovládacích panelech dám "přehrát automaticky" tak mi to nikde nenabízí nastavit si ke spouštění vlastní aplikace, ale jen ty jejich widlácké které z 99% nepoužívám.
Pokud někdo ví jak na to tak budu také moc vděčný.
také mám visty 32bit a když připojím flešku či CD apod. a je tam např. nějaké video tak mi to nabízí
jen "přehrát v WMP", "přehrát v Media center" a otevřít v průzkumníkovi.
Rád bych tam měl volbu Přehrát v KMPlayeru a otevřít v FreeCommanderu což jsou programy se kterými
pracuji u podobných souborů.
Když v ovládacích panelech dám "přehrát automaticky" tak mi to nikde nenabízí nastavit si ke spouštění vlastní aplikace, ale jen ty jejich widlácké které z 99% nepoužívám.
Pokud někdo ví jak na to tak budu také moc vděčný.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1618
-
od extrem