Ahoj Všem.
Kamarádka si zakoupila notebooka s předinstalovaným OS Vista Home Premium , ale ten její šikula co má doma jí tam dal XP bez zálohy.Důvod nevím.Ještě zjistila , že ony XP nejsou legální a ona s tím pracuje na různých firmách kam dochází.To je je tedy dost mimo mísu.Chtěla by tam tedy legální Visty , jenže ouha.Při formátu při instalaci XP šli do háje nainstalované Visty a záloha žádna.Poradíte mě jak jí v tomto pomoci?Nechci , ani ona ne , žádnou vyšší verzi než měla zakoupenou , ale nějak se nepovedlo nikde na netu narazit na nějaký ten ISO vist home premium.
Děkuji za rady.
ISO vista home premium
ISO vista home premium
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
Re: ISO vista home premium
Vyřešit by to měla s prodejcem, od toho měla chtít instalační DVD. Jiná legální cesta není.
řekni si přes co by si to rád tahal a já ti to pošlu kdyžtak přes sz pokud to sem nepatří což asi ne
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Není na tom disku booku recovery oddíl? pokud nedostala médium s OS, tak tam bude tento oddíl a na něm ty Visty
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4664
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
15 bře 2025 08:57
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”