Zdravím,
mám tu takový problém. Nepátrejte po tom, proc, ale potrebuju nainstalovat windows ME na jeden pc. Když jsem tam dal HDD s nainstalovaným milleniem, jelo to docela ok, jen se mi nechtěla chytnout romka. Tak jsem si řekl že bude nejlepší to přeinstalovat. Tak jsem najel do dosu naformatoval, rozdelil a kdyz napisu setup.exe (mela by se pustit instalace), tak to proste zmrzne, udela se volny radek a konec.
Podobna situace situace pri pouziti windows ME dos instalatoru, napise ze pripravuje instalaci a tim skonci veskera cinnost pc. CD jsou v poradku, protoze na jinem pc vse funguje.
Je to 3 GHz P4, 512 corsara ramka, grafika jakasi atina, deska je MSI 915P/G Neo2
Uz si opravdu nevim rady, instalace xp bez problemu. Zkousel jsem rozdelit, naformatovat, povrtat v biosu, proste vsechno co me napadlo, jeste memtest zkusim, ale silne o tom pochybuju...
Mozna to ma neco spolecneho s tim, ze v tom novem pc to nevidelo v systemu zadnou z ROMku... nevim, mam odzkousete i ruzne satamody a porad nic
Nemyslim si, ze jsem v tomto zadny amater, tudiz zadne otazky typu jestli tam mam cd a jestli nepisu setup exe na prazdnem disku apod. :-) diky
Windows ME
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows ME
Zkus spustit setupcor.exe.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Me se to vzdycky podarilo nainstalovat kdyz jsem dal setup/? a vybral tam neco jako,ze se preskoci scandisk a takove veci.Asi to je blbost ale zkusit to muzes
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Díky za rady, uložím si to, nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem instalaci spustil na jiném pc a po restartu jsem prohodil HDD. Stejně jsem zjsitil, že zdaleka ne všechno jede jak má, ovladače nejsou dostačující a cdrom v systemu stejně není, takže musím sehnat ještě starší desku...
MS Windows ME jsou přece jenom už starší systém a nemusejí rozdýchat novější hardware. Navíc ME nebyli nic moc extra, co pamatuji, tak zabugované a neoblíbené ...
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Opravdu to nemusí být kompatibilní. Doporučuji použít pro nejlepší kompatibilitu Windows 2000.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7851