Windows Vista - problém s registry

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

filipp
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows Vista - problém s registry

Příspěvekod filipp » 28 led 2009 14:56

Zdravim vas,s VIT REGISTRY FIX 9.3 jsem si asi omylem smazal nejake dulezite spousteci ? prvky z Visty,protoze mi nejde spoustet skoro zadny program v pocitaci.Odinstaloval jsem je ,znovu stahl a nainst. a je to stale stejne.Napr. ve VLC player mi nejde vybrat titulky k prehravani s filmem,drive bez problemu,Watch Weather hlasi pri instalaci ,, Co Create InstanceFailed;Code 0x80040154 Class Not Registered.....kazdy program hlasi pri inst. neco takoveho.Poradte mi prosim,nevim vubec,co mam delat.......dekuji

//Vytvořeno nové téma.
//mike007

Reklama
.luba.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: Problémy s Windows Vista !!!

Příspěvekod .luba. » 28 led 2009 15:08

Zdravím. A vítej zde na foru. :inlove: Založ si vlastní topic prosím o přesun.
No pokud jsi smazal některé udaje z registrů a nemáš zálohu tak myslím, že s reinstalaci nevyhneš.
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit

filipp
nováček
Stav:

Příspěvekod filipp » 28 led 2009 16:34

Dekuji za privitani,orig. cd nemam,jelikoz jsem pc (HP) koupil jiz s nainst. Visty.Je ta reinstalace mozna i bez toho? Asi ne ,ze? Nebo existuje nekde na strankach microsoftu nejake opravne balicky na ty registry? Jinak se nezlobte mym laickym dotazum,takto pisu poprve a pocitacum moc nerozumim........dekuji

.luba.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod .luba. » 28 led 2009 16:41

Reinstalace je možná pouze DVD (s instalací visty tedy přesné verze jakou teď máš).Spíše než o dvd jde ,ale o licenční klíč. Jinak zkus registry pročistit Ccleanerem. Stažení viz. podpis.

Necituj bezprostředně předchozí příspěvek viz. pravidla snižuje to přehlednost.
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit

kjfriedo
nováček
Stav:

Příspěvekod kjfriedo » 28 led 2009 17:13

Dekuji za privitani,orig. cd nemam,jelikoz jsem pc (HP) koupil jiz s nainst. Visty.Je ta reinstalace mozna i bez toho? Asi ne ,ze? Nebo existuje nekde na strankach microsoftu nejake opravne balicky na ty registry? Jinak se nezlobte mym laickym dotazum,takto pisu poprve a pocitacum moc nerozumim........dekuji

Ked ste zakupili notebook HP s predinstalovanym OS, v tomto pripade Vistou, tak by mala byt na HDD vytvorena od vyroby skryta particia so systemom. Reinstalacia sa vykona pri spusteni tak, ze stlacite klaves F11 - System recovery. Myslim, ze predtym bude treba zalohovat dolezite dokumenty a nastavenia...:)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”