win7beta Vyřešeno
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
win7beta Vyřešeno
Dá sa ešte stiahnut beta verzia windows 7? Na oficiálnej stránke microsoftu je ponúknté 2,5mil zákazníkom free link na stiahnutie win7 ktorý je už žial nefunkčný.... Výzor win7 je fajn,ale kedy sa bude dat kúpit je vdaka kríze v nedohladne........ Má niekto nápad???
samael.35
Re: win7beta
beta už je nedostupná musíš si ji najít na warezu tam je toho plno, jinak by měla plná verze vyjít v zimě tohoto roku
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vdaka za upozornenie! Na warez stránkach som našiel pár linkov na stiahnutie ale moja dovera warez stránok je 0,počkám na full verziu od microsoftu.... Ak máš dobrú skúsenost s warez stránkov na ktorej je win7 a je to funkčý link,pošli mi please mail,dík!
samael.35
Ahoj kup si časák EXTRA PC 02/2009 tam tu demo verzi máš a je na půl roku
dneska sem si ho kupoval nechá se v pohodě sehnat
Kupovat časopis kvůli betě fungující do prázdnin, kteréžto je plný net a byla zdarma? No ehm... 

- Nil3E
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je toho plný net,sice myslím že nedostaneš podporu updatu od microsoftu tak jako ofiko bety.Ale když chces odkazy na Win 7 Beta do 15minut najdeš,je toho plný net 

Acer Aspire ONE 150b/b -1GB RAM,120GB HDD,Windows XP
PC -2GB RAM,AMD Anthlon2600,250GB HDD,Windows XP+Windows7Beta
PC -2GB RAM,AMD Anthlon2600,250GB HDD,Windows XP+Windows7Beta
Odkazy na stáhnutí najdeš v mé recenzi - viewtopic.php?f=46&t=36544. Stáhni novou verzi beta 7022 a jsou zde uvedeny i oficiální klíče, které Microsoft poskytl pro betu.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”