Koupil jsem dceři notebook ASUS s Vistama a po startu se zobrazí tapeta, probliknou ikony a ztratí se. Když je obnovím pravým tl. myši na plochu "zobrazit ikony" tak je vidím ale po příštím spuštění Windows opět mizí.
Hledal jsem na webu, nejsem jediný komu se to stalo ale nikde jsem žádné řešení nenašel. Notebook je koupený před měsícem a žádné nastavení jsem neměnil ani neinstaloval nové ovladače.
Nainstalované tam má Office 2007, Adobe Reader, Nero, IrfanView, Winamp, Power DVD, Totalcommander, PC NokiaSuite, Translator, SmartSecurity (NOD), FLVPlayer, CCleaner, Everest, Unlocker, Hard Drive Inspektor,ICQ.
Pls poraďte.
Mizející ikony ve Vistě
Re: Mizející ikony ve Vistě
Stal se mi ten samý problém, a po dlouhém pročítání stránek na netu jsem na to přišel - spíš mi to poradili. Mam rovněž ntb ASUS.
Když najedeš myší na ikonku baterie vedle hodin a klepneš na ní vyskočí ti tři schémata nastavení Power 4Gear a tam jsem si nastavil hned to první - Entertainment. A od té doby se mi ikony zobrazují normálně a nemizí.
Pravděpodobně si to dcera nevědomky přenastavila.
Doufám že ti to pomůže.
Když najedeš myší na ikonku baterie vedle hodin a klepneš na ní vyskočí ti tři schémata nastavení Power 4Gear a tam jsem si nastavil hned to první - Entertainment. A od té doby se mi ikony zobrazují normálně a nemizí.
Pravděpodobně si to dcera nevědomky přenastavila.
Doufám že ti to pomůže.
Re: Mizející ikony ve Vistě
Dceru uvidím až příští týden i s noťasem tak to hned to vyzkouším. Jinak díky za radu vypadá nadějně. Ahoj Karel
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2235
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 13:58