Dual boot Windows XP, Windows 7

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

knotman
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Dual boot Windows XP, Windows 7

Příspěvekod knotman » 09 kvě 2009 15:51

Mám takový problém... Hdd jsem si rozdělil na dva oddíly. Na C: mám původní Windows XP a na D: jsem si nainstaloval Windows 7. Když se mi zapíná pc normálně se mi oběví boot menu nebo jak se tomu říká a můžu si vybrat jestli si chci spustit XP nebo 7. V tom okamžiku ovšem nastává problém, že si nemůžu navolit jaký OS chci spustit. Ať mačkám co mačkám nic se neděje, takže mi nezbívá než počkat až se mi supstí výchozí OS, což mi příliš nevyhovuje :D ... nevíte někdo co s tím ?? díky za odpověď
AMD Athlon II X3 440, Gigabyte GA-770T-USB3, ATI Radeon HD 5750, Kingston 4 GB (kit 2x2 GB) DDR3 1333 MHz, WD Caviar Black 500 GB,
Seasonic Energy Knight SS-400ET 400W OEM, Windows 7 64bit

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: Dual boot Windows XP, Windows 7

Příspěvekod Myloš » 09 kvě 2009 16:16

Hádal bych, že máš USB klávesnici a bootmanažer využívá služeb BIOSu, který s USB klávesnicí nepracuje, pokud to v něm nenastavíš.
Jestliže se s touto klávesnicí do BIOSu nedostaneš, bude to na 99 % to, co říkám.
V takovém případě někde vypůjči PS2 klávesnici (nebo redukci, abys svoji USB klávesnici připojil přes PS2) a v biosu nastav povolení USB klávesnice.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

knotman
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod knotman » 09 kvě 2009 16:23

To bude asi tim... klávesnici mam bezdrátovou, ale to čidlo nebo jak se tomu říka je připojený do USB... A když si teda seženu tu klávesnici, která se připojuje do PS2 jak mám v tom biosu nastavit, aby mi fungovala ta přes USB. Moc se v tom nevyznám :smile:
AMD Athlon II X3 440, Gigabyte GA-770T-USB3, ATI Radeon HD 5750, Kingston 4 GB (kit 2x2 GB) DDR3 1333 MHz, WD Caviar Black 500 GB,
Seasonic Energy Knight SS-400ET 400W OEM, Windows 7 64bit

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 09 kvě 2009 16:28

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek