Jak znovu získat zapomenuté heslo?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Jumbiii
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Jak znovu získat zapomenuté heslo?

Příspěvekod Jumbiii » 01 čer 2009 12:05

Ahoj všichni, jsem bezradná. Před časem jsem si změnila heslo svého profilu (jsem vlastník), bohužel pár dnů nato mi odešel adaptér. Mezi tím než jsem si sehnala nový jsem to heslo zapomněla :? Za Boha na něho nemůžu přijít. Nerada bych o všechno přišla. Nevíte prosím někdo, jak na to? Mám notebook Dell xps 1530 Vistu. Děkuju moc za všechny možné rady!!!

Reklama
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Jak znovu získat zapomenuté heslo?

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 01 čer 2009 12:20

zkus na sobě aplikovat forenzní psychologii.....kriminalistického zaměření..... anebo autohypnózu.......anebo mrknout třeba sem http://www.spatnynick.com/blog/windows- ... o-k-adminu .... ale předpokládám,že existují i jiný způsoby.....třeba někdo poradí..... :)

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 01 čer 2009 12:52

Zkus si stáhnout program ophcrack, vypálit - je botovatelný, takže stačí v Biosu nastavit boot z CD/DVD mechaniky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 01 čer 2009 12:56

Najeď do nouzového režimu - přihlaš se jako Administrátor - dej START - Spustit - napiš cmd a odentruj - napiš net user - vypíše se seznam profilů - pak napiš net user "jméno profilu" * (mezi jménem a hvězdičkou musí být mezera!) a pak zadej jen 2x nové heslo - restartuj do normálního režimu a přihlaš se pod novým heslem

to Pic: pokud je heslo delší než 8 znaků a je v něm diakritika, tak to nepomůže
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”