Jak znovu získat zapomenuté heslo?
Jak znovu získat zapomenuté heslo?
Ahoj všichni, jsem bezradná. Před časem jsem si změnila heslo svého profilu (jsem vlastník), bohužel pár dnů nato mi odešel adaptér. Mezi tím než jsem si sehnala nový jsem to heslo zapomněla
Za Boha na něho nemůžu přijít. Nerada bych o všechno přišla. Nevíte prosím někdo, jak na to? Mám notebook Dell xps 1530 Vistu. Děkuju moc za všechny možné rady!!!

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak znovu získat zapomenuté heslo?
zkus na sobě aplikovat forenzní psychologii.....kriminalistického zaměření..... anebo autohypnózu.......anebo mrknout třeba sem http://www.spatnynick.com/blog/windows- ... o-k-adminu .... ale předpokládám,že existují i jiný způsoby.....třeba někdo poradí..... :)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus si stáhnout program ophcrack, vypálit - je botovatelný, takže stačí v Biosu nastavit boot z CD/DVD mechaniky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Najeď do nouzového režimu - přihlaš se jako Administrátor - dej START - Spustit - napiš cmd a odentruj - napiš net user - vypíše se seznam profilů - pak napiš net user "jméno profilu" * (mezi jménem a hvězdičkou musí být mezera!) a pak zadej jen 2x nové heslo - restartuj do normálního režimu a přihlaš se pod novým heslem
to Pic: pokud je heslo delší než 8 znaků a je v něm diakritika, tak to nepomůže
to Pic: pokud je heslo delší než 8 znaků a je v něm diakritika, tak to nepomůže
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2650
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 říj 2024 16:12