Zdravim,
potreboval bych pomoct - uz nejakou dobu se mi furt prehazuje skin. Hlasi to: Barevne schema zmeneno - zakladni.
No ja mam rad proste muj jeden skin a kdyz to mam kazdou chvili jiny (bily,pruhledny,cerny), tak to omrzi.
Vubec nevim cim to je, klidne se muzete ptat, predem diky za pomoc
Vista - stale prehazovani skinu
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vista - stale prehazovani skinu
Ahoj, já jsem si nastavila skin na Vistě takto:
stáhla jsem si skin, který jsem chtěla, nainstalovala do složky Počítač>Windows>Resources>Themes
Potom jsem stejnou cestou našla ve složce soubor s příponou .msstyles a jen na ni poklepala
V Ovládacích panelech>Vzhled a přizpůsobení>Změnit pozadí plochy jsem si vybrala svoji tapetu a všechno uložila jako nový motiv (Ovládací panely>Vzhled a přizpůsobení>Změnit motiv)
Nastavení tématu mi drží a nikdy se mi nestalo, že bych měla zobrazeno něco jiného, než jsem nastavila, snad to pomůže i tobě
stáhla jsem si skin, který jsem chtěla, nainstalovala do složky Počítač>Windows>Resources>Themes
Potom jsem stejnou cestou našla ve složce soubor s příponou .msstyles a jen na ni poklepala
V Ovládacích panelech>Vzhled a přizpůsobení>Změnit pozadí plochy jsem si vybrala svoji tapetu a všechno uložila jako nový motiv (Ovládací panely>Vzhled a přizpůsobení>Změnit motiv)
Nastavení tématu mi drží a nikdy se mi nestalo, že bych měla zobrazeno něco jiného, než jsem nastavila, snad to pomůže i tobě
No ja sem to asi spatne vysvetlil. Myslim zakladni vista skin sedozelene barvy. Je to normalni zakladni nastaveni visty zadnej addon a libi se mi to. Vubec nechapu duvod proc se ty barvy furt meni..
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, opravdu jsem pochopila, že ti jde o nějaký vlastní skin
Zkus Ovládací panely>Individuální nastavení>Barva a zobrazení okna>Otevřít klasické vlastnosti vzhledu>Na kartě jak jsou Barevná schemata si vyber Windows základní>Použít>OK
Když to bude fungovat, ulož si to jako nový motiv, když ti to náhodou "spadne", jen navolíš motiv-pravá myš na plochu>Přizpůsobit>Motiv
Zkus Ovládací panely>Individuální nastavení>Barva a zobrazení okna>Otevřít klasické vlastnosti vzhledu>Na kartě jak jsou Barevná schemata si vyber Windows základní>Použít>OK
Když to bude fungovat, ulož si to jako nový motiv, když ti to náhodou "spadne", jen navolíš motiv-pravá myš na plochu>Přizpůsobit>Motiv
no ok uvidime jestli se to zas pak nezmeni diky
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”