Slozka RECYCLER
Slozka RECYCLER
Ahoj na disku mam slozku RECYCLER ma 15 GB a nejde odstranit (mam 1 disk rozdeleny na 2 oddily). Je to asi z obdobi kdy jsem pouzival Vistu. Ted pouzivam XP a nevim jak ji odstranit. Odhalil jsem ji pomoci programu SpaceMonger. Jinak nejde videt ani kdyz mam zapnute zobrazeni skrytych souboru. Jak ji mam odstranit? Diky za kazdou radu
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Slozka RECYCLER
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=47&t=36428 a v koši těch 15 Gb nemáš?....
ne kos je prazdnej. 

Tak jsem zkousel vsechny programy z toho odkazu vys a nic mi nepomohlo. Zkusim nainstalovat vistu a tam to smazat. Pak dam vedet jak to dopadlo. Pripadne poprosit o radu 

Tak bohuzel ale ani po nainstalovani Visty jsem nic nevyresil. Je mozny ze to je kos z Windows 7 Beta, ktery jsem taky nejakou dobu pouzival. Nenapada vas neco? 

- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stáhni si Glary Utilities . Po instalaci Free trial verze restartuj, vypni Body obnovení a Čističem disku vyčistit. Pak Proveď "Údržbu volného místa" v Drtiči souborů. Pak po restartu zapni Body obnovení. Pokud ani to nepomůže, zkus Baku. To smaže všechno. Nezapomeň kontrolovat co smazat chceš.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”