HELP PŘEINSTALOVAT VISTU

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

hecis9
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

HELP PŘEINSTALOVAT VISTU

Příspěvekod hecis9 » 21 čer 2009 13:44

Nazdar borci, potreboval bych poradit.Mam notebook Fujitsu-Siemens Amilo 3553 a chtel bych ho uuuuuplne preinstalovat, žádnou opravu Win. nic takoveho.Proste tak jak to je u XP ze se Win. smaze a nainstaluje znovu.Mam oba dva Recovery disky.Samozrejme jsem to nejdrive zkousel sam jinak bych Vám tu hned nepsal. Vložil jsem 1. recovery disk do mechaniky a po jednom z ukolu, ze mam zmacknout libovolnou klavesnici aby najel receovery disk zacalo nacitat LOADING pri kterem se mi NOTEBOOK automaticky vypne... nenajede to ani do konce, cca 50% a automaticky se vypne. Cekal jsem ze ho uz vezmu do servisu ,kdyz se mi to tak stalo asi 80krat,ale pred chvili jsem udelal pouze opravu win. protoze uz to nechtelo ani najet do win. Chtěl bych se zeptat jestli teda nahodou nevite kde bych mohl najit , nebo jestli by jste mi nemohli poradit jak preistalovat svuj notas. Opravdu chtel bych ho dat do stavu jako kdybych ho prinesl zrovna z prodejny.Jednou jsem delal recovery kamaradovi na THOSIBE a bylo to bez problemu ale s tim mojim si nevim rady:(Děkuju za veskerou pomoc a za rychle odpovedi:)

Reklama

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”