Zformátovaný disk-záchrana dat
Zformátovaný disk-záchrana dat
Dobrý den, potřebovala bych poradit, nechala jsem si přeinstalovat pc, z vist na xp..moc tomu nerozumím tak se omlouvám za špatný popis...dělal nám to týpek, kterého nám doporučil kamarád, že je to machr..no k problému, jediné co jsem z toho pc potřebovala byly fotky, to jediné pro mě bylo důležité, měla jsem je uložené na C- v obrázkách...a tři složky z toho jsem měla n ploše...což jsem mu samozdřejmě řekla, ovšem ten ....nechci být sprostá,mi dal do pc pouze fotky, které jsem měla na ploše, a 5tis. fotek co jsem měla uložené v obrázkách ne...fakt mě to dožralo, bohužel jsem se k pc dostala až teď po 14 dnech, a zjistila to, chtěla bych vědět jestli je možnost jak ty fotky ještě zachránit...moc naděje mi nikdo nedal, jde o to že jsem slyšela že pokud se to místo na disku kde byly fotky uložené něčím přepsalo, tak že už to prý nejde, a on nám skoro zaplnil disk...budu vděčná za jakoukoli odpověď..díky moc B.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zformátovaný disk-záchrana dat
Pokud máš dva disky,můžeš vyzkoušet http://www.slunecnice.cz/sw/getdataback/for-ntfs/ .... //oprava...pokud máš system souborů NTFS //no je to trial...třeba ti někdo poradí něco lepšího..ale taky tomu dávám minimální naději...a to ještě přeháním...//ještě bys mohla mrknout sem..na ten první a poslední program... http://www.zachrana-harddisku.cz/cz/software-obnova.asp
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když už máš i zrovna téměř plný hard,tak je to na 99.99 ztracený 

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Já opravdu počítačům rozumím pouze na uživatelské úrovni...myslíš že bysmi mohl/a poradit jak na to?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš dva disky,tak ten program v prvním odkazu nainstaluj na disk,na kterým nechceš obnovit data..cituju: Program neinstalujte na disk, kde se nacházejí data, která chcete obnovit. .... spusť program..a když nic jinýho..tak ti to aspoň ukáže --potencionalně-- obnovitelný data....pokud by se tak/1%/ stalo...tak se může postupovat dál...../alespoň si to myslím,že to tak funguje...dle popisku...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2167
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 kvě 2025 07:27