Ahoj, mám problém: Kdyz zapnu PC a naběhne windows tak mi okamžitě nahlásí chybu s EXPLORER.exe "aplikace nemohla být spuštěna, protože součást WININET.dll nelze najít. potíže pravdepodobně.......atd.. Jediný co jde spustit je správce úloh a přes ten jde něco málo spustit (zkoušel jsem AVG,filmy...). Ani ve stavu nouze to neni lepší. Doufám že se tu najde dobrá duše ,která mi pomůže vyřešit problém. Předem děkuji za všechny reakce
// Když ses registroval, asi jsi pospíchal a pravidla tohoto fóra jsi nečetl.
// Píše se v nich mj. toto: „Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.“
// Je podle tebe „problém WINDOWS XP“ výstižný? Podle mě má nulovou vypovídací hodnotu.
// Název jsem proto opravil; příště vol vhodný název sám.
// Myloš
Win XP hned po startu: „Explorer.exe nemohl být spuštěn…“*
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: problém WINDOWS XP
Tak si ho stáhni http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... ml?wininet a dej do složky C:\WINDOWS\system32 ..... ale prvně ho dej hledat ve vyhledávání souborů a napiš kde/jestli/ to našlo .... /
Re: Win XP hned po startu: „Explorer.exe nemohl být spuštěn…“*
Jestli ti to pomůže, viz příloha.
- Přílohy
-
- wininet-dll.zip
- zazipovaná knihovna wininet.dll
- (894.12 KiB) Staženo 79 x
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: problém WINDOWS XP
alenka_v_říši_divů píše:Tak si ho stáhni http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... ml?wininet a dej do složky C:\WINDOWS\system32 ..... ale prvně ho dej hledat ve vyhledávání souborů a napiš kde/jestli/ to našlo .... /
Tak jsem to udělal, a dostal jsem se do windu. Už se můžu pohybovat ve složkách a atd... Ale jak to po mě chtělo wininet.dll. Tak to pak chtělo něco podobného, to jsem tam tedy dal taky. A nakonec to po mě chce iertutil.dll. Tak jsem to tam dal a tedka mi to neustále hází chybu hpcmpmgr.exe...atd "Ordinální číslo 56 se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně iertutil.dll nalézt" A navíc nemohu spustit některé programi např. Skype, icq, Stem...atd. Prosím poraď.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
To je hezký...že se řídíš pokynama :) stáhni si http://www.atribune.org/ccount/click.php?id=1 označ políčko "select all" a klikni na "Empty Selected" podej hlášení :)
Hotovo. Co dál?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Furt to hlásí?.... odkud si to stáhl to iertutil.dll ... zkus zapnout IE...
Jo, pořád to hlásí chybu. A stáhnul jsem to ze stejných stránek jako ten wininet.dll. A IE... mi nenajíždí.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Je možný...že v tom hraje roli IE ...tak bych doporučoval přeinstalit/resp. odinstalovat a nainstalovat....pokud by nechtěl...tak na chvíli změnit položku v registru http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=4832 ... ale myslím...že log HJT tě nemine...
Dík za pomoc. Sice jsem to nevyřešil. Tak jsem přistoupil na reinstal windousu. Stejnak už to potřebovali...
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
No vidíš....tak můžeš dát fajfku..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-