Aby som nemal starosti malo mam problem, ktory vobec nechapem a neviem co robit. Poradite mi?
Mam original PC od HP s original OS WXP Pro. Kupil som ho nie novy. Doteraz vsetko islo OK. Bez problemov som od Microsofte stahoval update Internetu, SP-ciek a ine novelizacie. Nemusim vam asi zdoraznovat ze pi vacsine tychto produktov Microsofte overoval pravost OS. Dnes som chcel stiahnut Wnidows Media Player 11 a zrazu pri overovani legalnosti OS mi oznamili, ze je falosny, samozrejme so vsetkymi "doprovodnymi " produktmi ako je cierny desktop, staly text na spodku desktopu atd. atd. Skusal som opatovne preverit OS a vzdy rovnaky vysledok o falosnosti OS. Cez program Product key som si overil ze kluc na stitku na pocitaci a v OS su zhodne. Co sa da spravit?
Info Micrrosofte o nelegalnosti WXP
Re: Info Micrrosofte o nelegalnosti WXP
Pujcoval si někomu instalacni CD?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vzít PC a omlátit prodejci o hlavu 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zavolej si na Microsoft, centrum pomoci a podpory 841 300 300 ( pracovní doba PO-PÁ 8-20).
Oni ti s tím pomůžou.
Oni ti s tím pomůžou.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”