Recovery DVD
Recovery DVD
Ahoj prosím o radu, mám notebook Asus a s ním mi byl dodáno Recovery DVD.. V minulosti jsem reinstalovala Visty úplně bez problému, ale nyní když ho vložím do mechaniky, naběhne obrazovka Windows is loading files - naběhne to pak tam naskočí tabulka, kde si můžu vybrat ze 3 možností rozdělení HD a ať dám jakoukoliv, tak mi to hodí ERROR a nad tím napsáno menším písmem cannot set temp path to work in.. Neví nějaká duše, kde by mohla být chyba? Jsem naprosto zoufalá 

Re: Recovery DVD
Netuším zda máš ještě na HDD zálohu OS, v případě že ano, tak jej zkus vypálit ze skryté části disku - Při restartu stiskneš klávesu F9 a poté se dostaneš do nabídky Recovery Menu, kde postupeš dle pokynů..
-
- Pohlaví:
Ale však ona to vyplené zřejmě má, jenom ji to nechce pustit. 

Blue Spirit: To já vím, ale v příspěvku píše, že jí to háže chybu, což je podle mě známka poškození média. Proto jsem ji navrhl právě toto řešení, které může byt rychlejší.
V případě, že budeš chtít použít právě toto médium, navrhuji ti ho otestovat v jiné mechanice, nebo PC, případně vypálit jej v nějakém programu, kde to zobrazuje čtené chyby (aspoň budeš mít jistotu, že máš jej kvalitně vypálené).. ale možností máš plno
V případě, že budeš chtít použít právě toto médium, navrhuji ti ho otestovat v jiné mechanice, nebo PC, případně vypálit jej v nějakém programu, kde to zobrazuje čtené chyby (aspoň budeš mít jistotu, že máš jej kvalitně vypálené).. ale možností máš plno

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”