Recovery DVD

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

denanka
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Recovery DVD

Příspěvekod denanka » 20 zář 2009 15:27

Ahoj prosím o radu, mám notebook Asus a s ním mi byl dodáno Recovery DVD.. V minulosti jsem reinstalovala Visty úplně bez problému, ale nyní když ho vložím do mechaniky, naběhne obrazovka Windows is loading files - naběhne to pak tam naskočí tabulka, kde si můžu vybrat ze 3 možností rozdělení HD a ať dám jakoukoliv, tak mi to hodí ERROR a nad tím napsáno menším písmem cannot set temp path to work in.. Neví nějaká duše, kde by mohla být chyba? Jsem naprosto zoufalá :-(

Reklama
p3!An
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Recovery DVD

Příspěvekod p3!An » 20 zář 2009 17:47

Netuším zda máš ještě na HDD zálohu OS, v případě že ano, tak jej zkus vypálit ze skryté části disku - Při restartu stiskneš klávesu F9 a poté se dostaneš do nabídky Recovery Menu, kde postupeš dle pokynů..

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 20 zář 2009 17:50

Ale však ona to vyplené zřejmě má, jenom ji to nechce pustit. :x

p3!An
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod p3!An » 20 zář 2009 19:12

Blue Spirit: To já vím, ale v příspěvku píše, že jí to háže chybu, což je podle mě známka poškození média. Proto jsem ji navrhl právě toto řešení, které může byt rychlejší.

V případě, že budeš chtít použít právě toto médium, navrhuji ti ho otestovat v jiné mechanice, nebo PC, případně vypálit jej v nějakém programu, kde to zobrazuje čtené chyby (aspoň budeš mít jistotu, že máš jej kvalitně vypálené).. ale možností máš plno :wink:

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”