Hezky den,
omlouvam se za obtezovani, ale mam problem u noveho ntb Vaio, resp s jeho systemem, a tak jsem si rikal, zda byste mi neporadili. Zatim jsem na nej nic krome licence na Office 2007 neinstaloval, pouze nechal stahnout veskere dostupne nabizene updaty pro system Windows. Pak jsem smazal od výrobce nainstalované tyto věci : eBay, McAfee (mam vlastni licenci na AVG) a Norton utility ikony, a pak i Google sft (myslim, ze to byl GoogleToolBar nebo GoogleDesktop ci tak neco). Nainstaloval AVG, SpyBot a ZA, které používám dlouhodobě i na svém normálním PC. Bohuzel po veskerem stahnuti "zaplat a updatu" pro system mi pocitac vyhazuje neuveritelne mnozstvi chybovych hlasek. No, chybovych, jak se to vezme. Staci jen dat OK a jede to dal, a i program, o kterem se v te hlasce mluvi, jede a nabehne, ale ... nez se spusti samotne Win, tak se musi odmavnout skoro 20 techto hlasek (jaka, viz priloha, hlaska je stale stejna, jen je nahore uvedeny vzdy jiny program). Pak system postupne normalne nabehne a pracuje, nicmene jakykoliv program spustim, at uz Explorer, nebo treba Word ci Office, cokoliv, tak to nejprve hodi tuto hlasku s nazvem exoveho souboru daneho programu, a po odmavnuti OK se program normalne spusti a jede. Taktez pri skonceni prace se opet odmavne nekolik hlasek, nez se system vypne. Je to strasne neprijemne a odklepavani hlasek (zvlaste po startu ntb) velmi zdlouhave. Nevite, jak bych se toho mohl zbavit? Je evidentni, ze system i programy pracují, jen je asi někde nastavena špatná cesta, resp podle toho, co se píše v hlášce, to hledá či řeší přes to google-něco umístění, které už jsem smazal. Je nějaká možnost, jak se s tím vypořádat? Lze někde něco přepsat, přenastavit v systému, aby ty hlášky ustaly? Případně někde znovu stáhnout program, přes který ty hlášky (cesty) jedou a vyžadují se? Byl bych vám velmi vděčný za pomoc.
Prikladam v priloze obrazek te hlasky, a to konkretne pri spusteni Wordu (viz info na liste na hlasce). Absolutne stejna hlaska se objevuje na vsechno ostatni, jen samozrejme s jinym nazvem programu, od rundll32.exe a dalsich 20 po startu, az po jakykoliv program, ktery v systemu potom spustim (viz v priloze zrovna Word).
Děkuji moc za případnou pomoc.
Martin
Chybová hláška - chybná bitová kopie Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chybová hláška - chybná bitová kopie
To je zvláštní podle toho co je v té chybové hlášce se snaží při spuštění Wordu otevřít něco od googlu, předpokládám , že ty další hlášky budou něco podobného? Co to je za operační systém? Zkusil bych promazat registry ...
AMD 2600 ...
- Jeden z nejlepších procesorů co jsem kdy viděl
- Jeden z nejlepších procesorů co jsem kdy viděl

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Mám systém Windows Vista Home Premium s SP1, který jsem dostal/koupil k novému ntb. Ta hláška nic nedělá, jen se musí odmávnout. Systém se tváří OK, vše pracuje, žádný problém. Ale jakýkoliv program, i třeba teď Word či jen Malování - naběhne tato stejná hláška, dám OK a program se normálně rozjede pracuje. Systém by měl být poměrně čistý, ntb mám necelý měsíc a kromě výše uvedeného jsem tam nic neinstaloval ani neupravoval (vyjma viz první můj příspěvek) ... 
Ta hláška je skutečně úplně stejná u všeho, jen samozřejmě nahoře je název spuštěného programu, jinak je to úplně totéž jako obrázek u prvního postu ...
EDIT : jen jsem skutečně smazal 4 věci z nainstalovaných - eBay (ale to byla jen ikonka na link), McAfee (dal jsem si tam svůj licencovaný AVG), Norton Utility (nechci) a pak právě Google cosi (Desktop, ToolBar, tak nějak). Normálně jsem ho odisnatloval přes "odisnalování", žádné mazání natvrdo a podobně, taktéž se přitom nehlásilo, že by to mělo být cosi zásadního ...

Ta hláška je skutečně úplně stejná u všeho, jen samozřejmě nahoře je název spuštěného programu, jinak je to úplně totéž jako obrázek u prvního postu ...
EDIT : jen jsem skutečně smazal 4 věci z nainstalovaných - eBay (ale to byla jen ikonka na link), McAfee (dal jsem si tam svůj licencovaný AVG), Norton Utility (nechci) a pak právě Google cosi (Desktop, ToolBar, tak nějak). Normálně jsem ho odisnatloval přes "odisnalování", žádné mazání natvrdo a podobně, taktéž se přitom nehlásilo, že by to mělo být cosi zásadního ...
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Vyzkoušej pročistit registry CCleanerem a nainstaluj si SP2.
//někde v registru zůstaly fragmenty té apliakce, případně máš nainstalovanou ještě nějakou, která s ní spolupracuje. Většinou tam ještě je Google pro Internet Explorer.
//někde v registru zůstaly fragmenty té apliakce, případně máš nainstalovanou ještě nějakou, která s ní spolupracuje. Většinou tam ještě je Google pro Internet Explorer.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
S tím programem jsem nikdy nedělal, tak doufám, že si tam neudělám nějakou větší paseku, jdu si ho někde stáhnout. Stačí jeho pasive spuštění nebo je nutné každou složku/soubor nějak řešit a rozhodnout o jeho bytí a nebytí? A omlouvám se za svůj laický přístup, s tímto jsem se ještě nesetkal, tak nechci udělat nějakou "botu", tak případně promiňte. za A ještě - vše, co mi automatický Windows Updater nabídnul, jsem si stáhnul, ale stejně mám v Systémové záložce v informaci o OP hlášku, že se jedná o Visty + (jen) SP1 ...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem si stáhnul CCleaner a projel, našel v registrech 97 možných problémů, u všech s tím, že by se mohlo jednat o zbytky po "neúplné" odinstalaci sftw. Nechal jsem je všechny opravit/smazat a v dalším kole už CC nenašel žádný problém. Restartnul jsem ntb a je to to samé s tím, že teď když spustím CC, tak hned skočí i na něm naše klasická hláška, tj stejná jako na obrázku nahoře, jen je nahoře v rámečku napsán "CCleaner.exe - Chybná bitová kopie. Text v hlášce je stále totožný (prostě cokoliv spustím, se sice spustí a jede, ale musím nejprve odkliknout i tuo naskočenou hlášku) ... Co teď? 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Problém je v tom, že jsi smazal, místo odinstaloval uvedený program a tak v registru zůstaly záznamy o spuštění uvedeného programu. Nejschůdnější cesta je znovu jej nainstalovat a pak regulérně odinstalovat . Jinak nezbude nic jiného než v registrech vyhledat všechny odkazy na uvedený program "GOEC62~1.DLL" a odstranit je.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ajaj, já to vořu
Bohužel s tím nainstalováním programu bude problém, protože netuším, jaký to byl. To mazání všeho v registrech, co se odkazuje na to "GOEC62~1.DLL" - to udělám také přes onen CCleaner, nebo někde v systému "natvrdo"? Jinak ono se na něj odkazuje cokoliv, co spustím, i když jsem to třeba nainstaloval až teď (viz spuštění CC) plus samozřejmě všechny programy, co nabíhají při spuštění (rundll32.exe etc). Jinak ten jediný program, který jsem smazal (tj nikoliv ikonka z plochy, ale férově sftw) jsem odinstaloval normálně přes jeho vlastní podnabídku (Uninstall) ...
EDIT : našel jsem si přes "REGEDIT" v registrech toto spojení ("GOEC62~1.DLL") a nalezený registr natvrdo smáznul. Spouštím programy a hláška nikde (radši ještě nejásám, technika by to vycítila a hned by vymyslela něco nového). Dojíždí mi pro kontrolu SpyBot a AVG, tak dám následně po restartu vědět ...

EDIT : našel jsem si přes "REGEDIT" v registrech toto spojení ("GOEC62~1.DLL") a nalezený registr natvrdo smáznul. Spouštím programy a hláška nikde (radši ještě nejásám, technika by to vycítila a hned by vymyslela něco nového). Dojíždí mi pro kontrolu SpyBot a AVG, tak dám následně po restartu vědět ...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak, fungujeme ! Musím zaklepat (klepyklep), ale po všech uvedených operacích se to opět chová jak má, a moc děkuji za všechny rady a směrování, díky moc ...
(Měním status Topicu na "vyřešeno") ...
(Měním status Topicu na "vyřešeno") ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2748
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
18 pro 2024 23:15
-
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4339
-
od bluenite
Zobrazit poslední příspěvek
06 črc 2024 19:40
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”