Jak odstranit poštu z OE ?
Jak odstranit poštu z OE ?
Zdravim, nevím jak fyzicky odstranit odstraněnou poštu ze složky Odstraněná pošta v Local Settings/Data aplikací/..../OE. Mám nastaveno, že se mi složka Odtraněná pošta automaticky vyprázdní po vypnutí OE. V OE se pak už odstraněná pošta sice neukazuje, ale v Local Settings/Data aplikací/..../OE zabírá soubor s odstraněnou poštou víc než 100MB a stále narůstá. Jak docílím toho, aby se odstraněná pošta skutečně z pc vymazala a aby se pak zase nadále neukládala v pc ?? Díky ....
-
- Pohlaví:
Re: Jak odstranit poštu z OE ?
Myslím, že je třeba odstranit celou složku. OE si ji pak zase vytvoří, ale bude prázdná.
...máte na mysli ten soubor Odstraněná pošta.dbx z Local Settings, asi .... To si myslim taky, ale ukládat se to tam bude asi stále, že ? To se nedá nastavit, aby se to tam prostě neukládalo ? Kolikrát je potřeba vymazat třeba nějakej bordel, co přijde mailem a já měl zato, že to pak už v pc nemám, když se vyprázdní složka Odstraněná pošta, ale přitom se to furt shromažďuje v compu
nehledě na to, že to zabírá zbytečně místo ....

-
- Pohlaví:
Nebo zkusit odstranit tohle Local Settings/Data aplikací/..../OE Více na OE/možnosti/údržba.

Jinak v tom nastavení OE je akorát ještě kolonka "Vymazat odstraněné zprávy při ukončení práce se složkami IMAP", to už jsem taky zkoušel zaškrtnout, ale bez výsledku. Ani přesně nevím co to ta složka IMAP je ....
-
- Pohlaví:
No ono to asi jinak nepůjde, já to tak nějak kdysi řešil, ale předem jsem si samozřejmě důležitou poštu stáhl do složek v PC. Pak je tu ještě možnost viz sceen, ale nevím jestli to pomůže.
Na tyto funkce jsem tam také koukal, ale podle popisu se mi do toho moc nechtělo, nevím co je záhlaví zpráv. Udělal jsem to tím smazáním souboru Odstraněná pošta.dbx, ale poté se to tam právě začne opět hromadit, je to nedomyšlený, že to nejde nějak nastavit, aby to tohle nedělalo ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4840
-
od NIESRA
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Jak odstranit zelená čísla ve wordu Příloha(y)
od symetrala » 14 zář 2024 13:54 » v Kancelářské balíky - 3
- 3427
-
od elninoslov
15 zář 2024 09:27
-
-
-
Jak odstranit zaškrtávací ikonu (prázdný čtverec) ve WORDU? Příloha(y)
od Zabral688 » 08 pro 2024 12:20 » v Kancelářské balíky - 9
- 4132
-
od mmmartin
09 pro 2024 08:27
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”