Recovery USB flashdrive bootable

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Vanisek
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Recovery USB flashdrive bootable

Příspěvekod Vanisek » 01 pro 2009 16:32

Mám problém. Při bootovani Windows Vista mi pocitac hodi chybu a pri pokusu o opravdu systemu mi vypise ze mam vlozit instalacni CD a restartovat pocitac. Chyba je to 0xc000000f. TO by nebyl problem, ale hacek je v tom, ze mi nefunguje CDromka a nevypalil jsem si ani to Recovery CD. Inu snazim se to obejit tak, ze sem si stahnul RECOVERY CD z tehle stranek http://neosmart.net/blog/2008/windows-v ... -download/ (ma to asi 120Mb)
a pokousim se vytvorit bootovaci flashku. Pomoci googlu sem nasel x navodu,ale vetsina jich je jen pomoci Windows Vista, kdezto ja mam na svem druhem pocitaci jenom XPcka. Jedine co sem nasel je program WinToFlash, s kterym se mi podarilo vytvorit winPE bootovaci verzi ty flaskhy...pocitac z toho bootuje...a najede i jakoby ta recovery sekvence, avsak nabiha strasne rychle a pak uz je jenom cerna obrazovka s mysi a nic. Vedel by si nekdo rady jak spravne vytvorit ten bootovaci flashdisk? nebo nejaky jiny napady? sem uz celkem zoufalej

Reklama
Vanisek
nováček
Stav:

Re: Recovery USB flashdrive bootable

Příspěvekod Vanisek » 01 pro 2009 16:52

To opravdu nikdo netusi co s tim? To snad neni tak silenej problem ne?

swot
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod swot » 01 pro 2009 17:12

Mohl by jste aspoň říci jaký je to typ flash disku.... Jeho výrobce, nebo jestli k němu máte CD atd...

Vanisek
nováček
Stav:

Příspěvekod Vanisek » 02 pro 2009 11:19

Hele na tom absolutne nezalezi. Je to Verbatim 2gb normalni USB flashka. Je to NTFS,ja z ni udelal FAT32. Potrebuju z ni nabootovat recovery CD od Vist. To je celej problem!!!

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 02 pro 2009 14:31

Vanisek: Svůj dotaz jsi položil na fóru, kde si přispěvatelé navzájem pomáhají na základě dobré vůle pomoci v nouzi neznámému kolegovi. Pokud se ti zdá, že dvacet minut je příliš dlouhá doba na vyřešení tvého problému, obrať se na některou z profesionálních poradenských firem, které se zabývají IT technikou a objednej si u nich vyřešení svého problému.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 02 pro 2009 14:35

Taky nechápu proč někteří jsou tak nedočkaví a nervózní. Ono někdy stačí podívat se dolů kdo je připojen a kdy se dle toho dá očekávat odpověď.

Vanisek
nováček
Stav:

Příspěvekod Vanisek » 02 pro 2009 16:02

Pardon. To nebylo mysleny zle :) Ale tak stejne...uz druhej den a kde nic tu nic. Asi je fakt ze to mozna neni uplne jednoduchej problem...takze moc lidi netusi no :) A tech 20 minut, videl sem vsechny ostatni vlakna jak se tam zive diskutuje, tak me to asi trochu ovlivnilo...

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 02 pro 2009 16:05

Ono to je o tom, že zde vlastně radí každý každému a někdy je rad přehršle, ale někdy se také stane že se na radu čeká několik dní a někdy není vůbec. Záleží na problému a na lidech jestli vědí. :D

swot
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod swot » 02 pro 2009 16:25

Vanisek píše:Hele na tom absolutne nezalezi. Je to Verbatim 2gb normalni USB flashka. Je to NTFS,ja z ni udelal FAT32. Potrebuju z ni nabootovat recovery CD od Vist. To je celej problem!!!

Omyl. Co jsem tak četl pár fór, kde se tímto tématem zrovna zabývali, bohužel na typu FLASHky záleží, musí u ní být napsáno že může být použita jako BOOTovací...

Vanisek
nováček
Stav:

Příspěvekod Vanisek » 02 pro 2009 16:33

Ok..tak bootovaci je. Co dal?:)

swot
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod swot » 02 pro 2009 16:55

http://www.bootdisk.com/pendrive.htm Zkuste toto, mohlo by to být ono...

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 02 pro 2009 17:52

http://myego.cz/item/jak-nabootovat-ms- ... lash-disku

Celkem podrobný návod. Párkrát už jsem tu utilitu HP použil. Hlavně, bootovat lze dnes téměř z jakéhokoliv flash disku (v biosu musí být vidět), jen musí být naformátovaný jako FAT. Pak se v klidu pracuje v příkazové řádce.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • No bootable device
    od wrout » 24 zář 2024 11:35 » v Problémy s hardwarem
    8
    2245
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    24 zář 2024 20:02

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”