Windows 7: Odinstalace nepotřebných součástí systému Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

patrikp
Pohlaví: Nespecifikováno

Windows 7: Odinstalace nepotřebných součástí systému

Příspěvekod patrikp » 28 pro 2009 10:22

Zdravím,
Nevíte jak odinstalovat, některé součásti Windows 7 ? Hlavně ty Media Center, Asijský jazyky a další multimediální blbosti, TabletPC doplňky.
Prostě ty nepotřebný multimediální hovadinky. Já nemám HTPC, tak mi to jen zabírá gigabajty na HDD.
V XPčkách to šlo odstranit, ale v sedmičkách je taková ta Vistovina, že to nejde odstranit, ale jen Vypnout (a pak zase zapnout :D )

Na internetu jsem se dozvěděl, že se to dá osekat pomocí Vlite. Jde s ním osekat instalační médium a po nové instalaci je systém bez vybraných zbytečností. Ale hned na začátku to po mě chce abych vložil médium s instalačníma souborama, ale já takové médium némám. Né, nebojte se Windows mám legální. Ale PC byl koupen s předinstalovanými Windows, a žádné médium u toho nebylo.

Poraďte mi.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Windows 7: Odinstalace nepotřebných součástí systému  Vyřešeno

Příspěvekod X » 28 pro 2009 15:28

Nechodíš na Net, že nepotřebuješ všechny jazyky? To se tedy divím ... Nainstaluj DOS, nebudeš tam mít multimediální hovadinky :D 2x si rozmysli, než něco odstraníš, protože ve Win je to tak propojené, že pak OS padá ... Takže říkáš, že prostá odinstalace součástí Win nefunguje? Z ovládacích panelů?

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Windows 7: Odinstalace nepotřebných součástí systému

Příspěvekod memphisto » 28 pro 2009 15:33

Jen si to tam pěkně nech. Těch pár mega tě nezabije. Jinak přes ovládací panely a odebrat SW by to mělo jít
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”