Zdravím,
Složky a soubory s atributem "Skrýtý" mají takovou průhlednou barvu, do šediva. Já bych chtěl aby byli stejné jako "normální" soubory, jak toho docílím ? Nějakou úpravou v registru ???
Skryté složky a soubory jsou šedivé, já nechci aby byly šedi Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Skryté složky a soubory jsou šedivé, já nechci aby byly šedi
A jeje... to je zase problem :) co basnik chce rict ?; - vadi ti, ze jsou skryte slozky takove -a-makove;
A) neumis si je ''skryt'' ?, aby ti ''nevadily'' (Kontrolni panel - Moznosti slozky - Zobrazit - Skryte soubory a slozky - Skryt SS a S)
B) s ohledem na bod A) je nesmysl mit je stale ''viditelne'', protoze se bezne nepouzivaji (- a zobrazeni slozky/typ ikony slozky je mozne nastavit - Vlastnosti slozky - a karta Prizpusobit-Upravit/Customize)
A) neumis si je ''skryt'' ?, aby ti ''nevadily'' (Kontrolni panel - Moznosti slozky - Zobrazit - Skryte soubory a slozky - Skryt SS a S)
B) s ohledem na bod A) je nesmysl mit je stale ''viditelne'', protoze se bezne nepouzivaji (- a zobrazeni slozky/typ ikony slozky je mozne nastavit - Vlastnosti slozky - a karta Prizpusobit-Upravit/Customize)
-
- Pohlaví:
špatně jsem se vyjádřil, jde o to, že chci aby Skryté soubory a složky neměli takovou tu šedivo-průhlednou ikonu, ale aby jí měli jako neskryté soubory. Chápete ? 

-
- Pohlaví:
...chapeme tve basne, ale otazka je:
- proc je neskryjes, kdyz jsou ''k nicemu''
- a potom jsem ti sice uvedl, jak zmenit zobrazeni typu ikonky v nastaveni slozky; Pravym mysitkem - Vlastnosti a tam dohledat zalozku Prizpusobeni vzhledu ikonky/jeji zmena / - ale otazka porad zustava stejn?, k cemu to, a Skryte slozky proste neschovas tak, jak zni i jejich nazev.
- proc je neskryjes, kdyz jsou ''k nicemu''
- a potom jsem ti sice uvedl, jak zmenit zobrazeni typu ikonky v nastaveni slozky; Pravym mysitkem - Vlastnosti a tam dohledat zalozku Prizpusobeni vzhledu ikonky/jeji zmena / - ale otazka porad zustava stejn?, k cemu to, a Skryte slozky proste neschovas tak, jak zni i jejich nazev.
Jsou šedivé, protože jsou systémové nebo skryté. Když nebudou systémové nebo skryté, nebudou šedivé. Chápeš? S tím nic neuděláš a je to dobré pro rozlišení ... divím se, že ti nevadí, že kompresované soubory a složky jsou modré 

nevím co vás na tom všechny tak pohoršuje ... já třeba jedu zcela permanentně se zobrazenými skrytými soubory, protože tak mám aspoň přehled co se kde válí a občas i kvůli vrtání se v PC potřebuju do některých mrknout, na druhou stranu osobně sem rád, že jsou šedé a můžu je tedy rozlišit.
dotaz tu byl vznešen, jestli mu někdo neporadí s jeho konkrétním problémem a zda-li je řešitelný, ne abyste tady polemizovali nad účelností dané problematiky, to je snad věc čistě každého co a jak a proč chce
dotaz tu byl vznešen, jestli mu někdo neporadí s jeho konkrétním problémem a zda-li je řešitelný, ne abyste tady polemizovali nad účelností dané problematiky, to je snad věc čistě každého co a jak a proč chce

Na danou složku klikni pravým tlačítkem, dej vlastnosti a odštrni políčko SKRYTÝ
Takto to ale budeš muset udělat pro každou složku, kterou nechceš mít skrytou, nebo pokud máš ve složce více skrytých složek, stačí dále zatrhnou použít pro tuto i všechny další podsložky.

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud použiješ Total Commander lze v Konfigurace - Nastavení - nastavit najednou zobrazení všech skrytých složek a pak jsou stejné jako ostatní, nebo skrýt a pak nejsou vidět vůbec.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
actionboy: To už jsem u většiny udělal, ale u některých to píše, že přístup byl odepřen 

Pokud používáš XP, tak se přihlaš jako administrátor. Jápoužívám W7 a mi jdou uplně všechny složky takto.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2238
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
18 čer 2025 16:25
-
- 4
- 2878
-
od Grander
02 dub 2025 15:29
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3200
-
od petr22
14 led 2025 12:27
-
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9287
-
od pajauh
24 zář 2024 18:07
-
-
- 3
- 3788
-
od buchtik