Mam problém když chci updatovat na windows xp sp 2 na sp3 tak mi systém vyhodí chybu "Instalač.ní program nemůže aktualizovat soubory systému Windows XP, protože jazyk nainstalovaný systém se liší od jazyka aktualizace".Neměly by jste nějaké rady jak to vyřešit?
Předem děkuji za odpověd
Nejde mi nainstalovat SP3 kvůli jazyku aktualizace.*
Nejde mi nainstalovat SP3 kvůli jazyku aktualizace.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 13 úno 2010 12:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Děláš si z nás nadpisem „sp3“ legraci? Přečti si pravidla – tam se píše i o tom, jak se nadpisy psát mají a jak se psát nesmějí. Díky.
Důvod: Děláš si z nás nadpisem „sp3“ legraci? Přečti si pravidla – tam se píše i o tom, jak se nadpisy psát mají a jak se psát nesmějí. Díky.
Re: sp3
Není potřeba dávat SP2 když se chce dát SP3. Jestli OS už nějakou dobu používáš, ani to nezkoušej, vyhneš se problémům, neboli SPx patří jen na nově instalovaný čistý systém!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli to mermomocí chceš my ti v tom zabránit nemůžem - jen upozorňujem že to může přinést pár problémů
Ohledně instalace. Pokud máš ENG windows tak stáhni ENG SP3, Pokud CZ tak CZ, nic těžkého to není
Ohledně instalace. Pokud máš ENG windows tak stáhni ENG SP3, Pokud CZ tak CZ, nic těžkého to není
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Otevři si windows update program přímo na win a tam by ti to mělo nabídnout
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
windows update jsem již také zkoušel, ale po stáhnutí mi to hodí tu samou hlášku, nemohlo by to být i nějakými změnami v registrech? měl jsem problém s IE , tak jsem trochu promazával klíče s názvem Internet explorer, tak jeslti to náhodou němá nějaký vliv na systém ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3987
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 12:00
-
-
- 4
- 3273
-
od kecalek
28 srp 2024 19:35
-
- 2
- 2806
-
od kecalek
27 črc 2024 13:30
-
-
help, aktualizace BIOSu z FC - FE nebo FFc, B550 Gaming X (V2 rev. 1.3) Příloha(y)
od blatantq » 05 led 2025 14:33 » v Vše ostatní (sw) - 4
- 2475
-
od kecalek
05 led 2025 16:38
-
-
-
Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
od mmmartin » 06 úno 2025 15:29 » v Windows 11, 10, 8... - 14
- 10170