firefox se neukončí Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

karbi02
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

firefox se neukončí

Příspěvekod karbi02 » 13 úno 2010 16:49

Ahoj všem, po vypnutí firefoxu se mi program neukončí a ve správci úloh mi to píše CPU většinou 99 a využití paměti velmi vysoké, naposledy kolem 250000 kB. Když ho chci spustit tak mi to píše že je aplikace spuštěna ale neodpovídá. Ukončit nebo restatovat. Včera jsem to zkusil přeinstalovat, ale problém trvá. Co s tím? Ve správci úloh ukončit proces jde.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: firefox se neukončí

Příspěvekod X » 13 úno 2010 17:09

Odstřelit proces ve správci úloh (budeš muset dělat skoro vždy) nebo upgradovat na 3.6 (zbavíš se toho)
Naposledy upravil(a) X dne 13 úno 2010 17:19, celkem upraveno 1 x.

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 13 úno 2010 17:13

1. karbi02 píše:Včera jsem to zkusil přeinstalovat
    Jak jsi to dělal?
  2. Zkus zpustit FF v Safe-modu ("C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode – budeš tam na to mít i ikonku) – tak zjistíš, jestli za to může FF, nebo pluginy.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

karbi02
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod karbi02 » 13 úno 2010 17:29

X: ve správci úloh to schazuju, jinak to většinou nejde. Tu verzi 3.6 jsem včera naistaloval, dělá to stejně, ale mám tam původní doplňky.
Myloš: Jenom jsem to přeinstaloval přes původní verzi. Nevím, jestli by nepomohlo tu původní odinstalovat, vyčistit registry a nainstalovat načisto. Nic s nápisem safe mode jsem nenašel. Jen normální spouštěcí ikonku firefoxu.

guest

Příspěvekod guest » 13 úno 2010 17:32

Pokud původní verze dělá problémy pak je třeba ji odstranit a provést čistou instalaci, ne nějaké záplatování.

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: firefox se neukončí  Vyřešeno

Příspěvekod Myloš » 13 úno 2010 17:41

karbi02 píše:Jenom jsem to přeinstaloval přes původní verzi. Nevím, jestli by nepomohlo tu původní odinstalovat, vyčistit registry a nainstalovat načisto.
Přesně tak – jak ti taky napsal Blue Spirit. A vymazat nejen z registrů, ale všechny (i skryté!) složky a soubory v userprofile/Data aplikací a userprofile/Local Settings/Data aplikací – a to jak ve všech uživatelských profilech, tak v globálním profilu All Users. Připomínám – jak Local Settings, tak obje složky Data aplikací jsou skryté.

Můžeš si ale zazálohovat záložky a podobné pomocí programu MozBackup (nelekni se anglické stránky, program chodí česky).

karbi02 píše:Nic s nápisem safe mode jsem nenašel. Jen normální spouštěcí ikonku firefoxu.
Ta ikonka bývá v Start/Programy (všechny programy) / Firefox.
Ale i kdybys ji nenašel, tak ten zelený příkaz zkopíruj a přes Start/Spustit to odešli tlačítkem OK.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”