WinXP – jak odinstalovat záplatu KB977165?*
WinXP – jak odinstalovat záplatu KB977165?*
Dobrý den, minulý týden jsem nainstaloval cca 13 záplat winXP. Nyní jsem chtěl jednu záplatu smazat, ale v přidat a odebrat programy se mi tyto aktualizace nezobrazují, takže nevím jak ji smazat. Jedna se o záplatu KB977165. Poradíte? Děkuji.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 16 úno 2010 19:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Nadpis „WinXP-odstranení záplaty“ vcelku ušel, ale že je to takhle lepší? Zkus psát vždy nadpisy celou větou, která stručně shrnuje podstatnou část dotazu. Čím je nadpis přesnější, tím líp.
Důvod: Nadpis „WinXP-odstranení záplaty“ vcelku ušel, ale že je to takhle lepší? Zkus psát vždy nadpisy celou větou, která stručně shrnuje podstatnou část dotazu. Čím je nadpis přesnější, tím líp.
Re: WinXP-odstranení záplaty
..je potřeba označit Zobrazit aktualizace..a je tam
edit: mně tato záplata problém nedělá takže ji nechám ok..jinak info o problému této záplaty http://www.lupa.cz/zpravicky/zaplata-mu ... -problemy/
edit: mně tato záplata problém nedělá takže ji nechám ok..jinak info o problému této záplaty http://www.lupa.cz/zpravicky/zaplata-mu ... -problemy/
- Přílohy
-
- pic.png (2.51 KiB) Zobrazeno 508 x
Re: WinXP-odstranení záplaty
Děkuji, ani jsem si nevšimnul, že nemám zatržené okénko. Raději jsem tuto záplatu smazal.
sidon
Re: WinXP – jak odinstalovat záplatu KB977165?*
V tom případě ještě nezapomeň na správném příspěvku (na tom, ve kterém byla nejdůležitější pomoc, na jejímž základě jsi problém vyřešil) zatrhnout zelenou fajfku, čímž označíš vlákno za vyřešené a zároveň ho tím zamkneš.
Mohl bych to udělat sám, ale bude lepší, když si na to zvykneš. Díky.
Mohl bych to udělat sám, ale bude lepší, když si na to zvykneš. Díky.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: WinXP – jak odinstalovat záplatu KB977165?*
..doporučuju nemazat jen tak pro jistotu..viz článek výše
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1685
-