XP software - KEY Vyřešeno
XP software - KEY
Koupila jsem nový PC a hlásí mně že jsem se stala obětí softwarové kriminality. Zkoušela jsem změnit key na univerzální od Microsoftu, ale nejde to. Doma mám CD s koupenými XP co jsem měla ve starém PC, ale nemám od nich účet ani ten key, je to z roku 2002.Můžu to CD dát do PC a podívat se na ten key?Mám strach aby se to nějak nezačalo instalovat, nevěděla bych si rady. Poraďte mně někdo co s tím. Reklamovat to nemůžu, musím si pomoct sama. Děkuji za každou radu.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: XP software - KEY
Reklamovat to nemůžu
Pokud vyskakuje informace o nelegálních Windows, tak reklamuj. Pokud nemůžeš, tak pravděpodobně nemáš legální Windows, že ?
změnit key na univerzální od Microsoftu
Nejsem se vědom, že by MS dával nějaké univerzální klíče.
ale nemám od nich účet ani ten key, je to z roku 2002.
Kdyby si měla fakturu za koupi pc s tím systémem, bylo by po problému.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To že ses snažila key měnit nám tu ani neříkej! Je to proti pravidlům.
Obávám se že to CD co máš doma bude OEM verze, která se fixuje pouze na jeden počítač a tudíž ji na ten nový nepřeneseš.
Jediné východisko tedy bude nově koupená verze/nějaká distribuce linuxu/praktika obejití ochrany, kterou ti tu neporadíme
Obávám se že to CD co máš doma bude OEM verze, která se fixuje pouze na jeden počítač a tudíž ji na ten nový nepřeneseš.
Jediné východisko tedy bude nově koupená verze/nějaká distribuce linuxu/praktika obejití ochrany, kterou ti tu neporadíme
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Doma mám CD s koupenými XP co jsem měla ve starém PC, ale nemám od nich účet ani ten key, je to z roku 2002.Můžu to CD dát do PC a podívat se na ten key?
CD tam můžeš dát, nemusíš se bát, instalace se sama nespustí, avšak klíč z toho nevyčteš. Toto číslo je většinou na obalu krabičky, popř. dodané k CD, aby ho člověk musel zadat. Pokud tento key opravdu nikde nemáš, tak se obávám, že máš smůlu. Navíc, pokud vlastníš OEM verzi, tak by ti stejně tento Windows byl na nic, jelikož se váže k HW (mám dojem, že povolené jsou jen 2 změny?). Pokud se tedy situace má, jak tipuji, máš na 2 možnosti. Buď koupi nových Windows nebo 'alternativní' metoda, ke které tě však nechci nabádat a už vůbec ji tu řešit, od toho jsou totiž jiná fóra..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Pohlaví:
Reklamovat to nemůžu, musím si pomoct sama.
Tomu nerozumím.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: XP software - KEY Vyřešeno
Jediná možnost, která je plně v souladu s pravidly tohoto fóra, je koupě originálního SW.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”