windows 7 home prem AO

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
dalob
nováček

windows 7 home prem AO

Příspěvek od dalob »

Ahoj.
Kúpil som PC ASUS N61JV s OEM win 7 64bit. Po spustení som spravil zálohu win na DVD (4ks) . Nemám k tomu OEM DVD windows-u, pretože je OEM v schovanej particii na disku. To je tak od výroby. Vymenil som disk v PC a skúsil to spustiť z tej zálohy, ktorú som spravil. Zaujímalo ma, či tá záloha je OK a či môžem kludne spať. Nefunguje to. :-( Je pravda, že je ten disk menší, ale aj tak je to kravina, že to takto debilne riešia. :evil: :tellme: Keď sa mi pokazí disk, kúpim druhý a potom čo??? Budem musieť kúpiť rovnaký HDD aký tam bol?? Kde robím chybu??
Už som skúšal všetko možné. Nejde to naklonovať, vtedy nerozozná disk na USB (Acronis True Image Home 11.0), PartitionMagic 8.0 rozozná USB disk ale formát píše žltou farbou (other) a BAD.
Ako spravím tú zálohu?? Keď sa mi náhodou stane niečo s diskom, alebo s tou particiou, tak si pôjdem kúpiť nový win v krabici?? Alebo čo?? Budem to posielať do servisu??? Toto je fakt choré ako to vyriešili. :evil:

A ešte jedna vec sa mi nezdá. Skúšal som na ďalší disk dať Linux UBUNTU 8.10CZ aj 32bit, aj 64bit. ANI JEDEN SOM NEROZBEHOL.
Napadlo ma, že je to v BIOSe nastavené, tak aby sa to nedalo. Ale nenašiel som tam nikde tú blbú položku.

Dík za pomoc.
dalob
nováček

Re: windows 7 home prem AO

Příspěvek od dalob »

No tak pripojenie už mám vyriešené. Bolo tam nastavené USB 3.0. To bol problém. Ale nedá sa to naklonovať aj tak. Nevie niekto o softe, ktorý mi naklonuje tú prvú particiu?? RECOVERY. :-(
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: windows 7 home prem AO

Příspěvek od Žbeky »

Buď Acronis true image nebo přímo ve winech udělat bitovou kopii 1:1
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Tablet jenom pro Home Assistant.
    2 Odpovědi
    8399 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Zivan
  • Oficiální úprava Windows 11 do podoby klasických Windows (Windows 7)
    od IMB » » v Windows 11, 10, 8...
    5 Odpovědi
    50602 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ltb
  • Windows 7 - Instalace a praktická použitelnost Windows 7 v roce 2025
    od IMB » » v Windows 11, 10, 8...
    11 Odpovědi
    30573 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ltb
  • Windows key
    od AirCrew » » v Windows 11, 10, 8...
    9 Odpovědi