Windows Xp Home Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

lambor
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows Xp Home

Příspěvekod lambor » 24 bře 2010 16:53

Mám takový problém, ted jsem dostavěl pc ale měl jsem ojednaný hdd ale ten nedorazil tak jsem tam dal hdd ze starého pc kde je nainstalovaný os windows xp home a mnoho dalšího software a nechce se mi to spustit, akorád to spustím v nouzovém režimu. Nebude to chtít naformátovat disk a jiný os

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Windows Xp Home  Vyřešeno

Příspěvekod Pic » 24 bře 2010 17:01

V novém PC máš určitě novější základní desku a další díly, což většinou Windows nerozdejchá, protože potřebuje ovladače k novým komponentám v PC. Vyčkej, až dorazí nový disk a na ten pak nainstaluj systém a všechny potřebné ovladače z CD k jednotlivým dílům nového PC. Problém, je také v tom, že Windows XP Home je licenčně vázán na základní desku a v novém nepůjde aktivovat. Pouze telefonicky přes podporu Microsoftu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

lambor
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Windows Xp Home

Příspěvekod lambor » 24 bře 2010 17:36

Já si ti myslím taky, protože nekteré ovladače z nové desky nechce ani pstit např. řadič szěrnice SM nelze nainstalovat a grafiku nelze načíst ovladače tetekce. Disk byl holt zviklí na Intel a ted jsem postavil AMD Phenon a ktomu DDR3 1600 MHz. To jsou takový kurvy na tom Aukru, Aukro a prodávající se dohadujou kdo má moje peníze na HDD a já nemám nic. Já to přeinstaluju protože mi to nebere ani Win 7. Díky moc

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”