Win Vista - Chyba s licensováním - Samovolné vypínání

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Exact
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Win Vista - Chyba s licensováním - Samovolné vypínání

Příspěvekod Exact » 06 dub 2010 09:15

Zdravím, mám vícemeně sadu problémů ( nevím zda mají stejného činitele ale předpokládám,že ano ) Děkuji předem za pomoc. Při řešení.

OS : Win Visa Home premium 32bit s SP2 ( Beta ) ( Bohužel mi nejde nijak odstranit ze systemu abych nainstaloval SP2 )
Problemy :

1. Nefunkční aktualizace ( web microsoftu - system nebyl shledán jako legální - více info níže v topicu )
2. Restartování systému cca každých 90min naprosto bez upozornění. ( prásk a je to dole )
________________________________________________________________________________________

Vykoumal jsem, že se mi nevím proč změnilo seriové číslo z legálního ( co mám dole na ntb nalepený ) na nějaké "warez" provařené.
( Počítač - vlastnosti systemu - změnit kod product key ). Z tohoto usuzuji,že mi restartuje pc samovolně díky microsoft politice digitální tmy ( nelegální systém - ale mohu se plést )

Říkám si inu,že si jej jednodušše změním zase zpátky a bude vše v pořádku. Á ono ejhle...

1. Spustila se "Aktivace produktu s změnou kodu product key" ( SLUI.EXE )
2. Po zadání kodu product key vyhodilo chybovou hlášku

Kód: Vybrat vše

Při pokusu o změnu kodu proct key nastala chyba

Kód : 0x80070426

Popis : Služba nebyla spuštěna

3. Říkám si no fajn, spustím službu licensování ( Ovladací panely - nástroje pro správu - služby - licensování softwaru )
Uff, aby toho nebylo málo napíše mi to :

Kód: Vybrat vše

Systém windows nemohl v počítači Local Computer spustit službu Licensování softwaru

Chyba 3 : Systém nemůže najít cestu

Tak a to je všeco jsem zkusil a jsem už vyčerpán přehazovaná z jedné hovadinky do druhé, děkuji moc za rady.

//log oddělen z příspěvku a vložen do patřičné sekce

//mmm

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Re: Win Vista - Chyba s licensováním - Samovolné vypínání

Příspěvekod mmmartin » 06 dub 2010 09:43

V případě problémů s licencování produktů MS se obrať na jejich technickou podporu. V momentě, kdy se ti nevíš proč a samo od sebe změnilo sériové číslo z legálně získaného na nějaké "warez" provařené je technická podpora MS tím jediným partnerem, který ti může pomoci. I když - zcela soukromě - obávám se , že tvému příběhu se sériovým číslem moc věřit nebudou.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Exact
nováček
Stav:

Příspěvekod Exact » 06 dub 2010 09:46

Nejspíše nebudou :? , nejhorší na tom je,že je to pravda :x.

Mělo by stačit nějak zapnout tu licensovací službu a mělo by to být v pohodě ( čekám,že kolem 10h se restartuje kompík... )

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 06 dub 2010 16:37

No, ten příběh bych moc nevykládal. Řekni, že jsi zakoupil ntb s winama, máš toto číslo a instalační CD je zničené. Existuje zkušební verze, která lze nainstalovat s libovolným licenčním číslem (nějakou dobu běží a upozorňuje na aktivaci). Při instalaci vlož své licenční číslo, pokud by to nešlo, tak jej změň po nainstalování a aktivuj systém.

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 06 dub 2010 17:50

Pokud máš legální Os tak bych se nebál ničeho. A to nemáš k tomu OS DVD? Pak bych viděl kompletní formát jako jediné řešení. A hlavně dobré řešení, ovšem až po záloze dat.

Pokud nemáš k OS to DVD, považuj tuto radu za bezpředmětnou, tudíž ani nevyslovenou, nenapsanou atd. :wink:

A pokud ho tedy nemáš tak upaluj k prodejci ať ti jej dá a nebo ntb přeformátuje a win nainstaluje znova. Nikdy bych nekoupil notenbook a už vůbec ne bez toho nejdůležitějšího, bez DVD s OS.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Exact
nováček
Stav:

Příspěvekod Exact » 06 dub 2010 18:17

ju mám Os DVD :-) . Snažil jsem se vyhnout formatu :-D

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Samovolné vypínání PC
    od Jirin » 06 kvě 2025 07:14 » v Problémy s hardwarem
    19
    17972
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    06 kvě 2025 22:44
  • Samovolné vypínání PC
    od TomAtom » 18 lis 2024 16:19 » v Problémy s hardwarem
    9
    4725
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    19 lis 2024 07:58
  • Vypínaní pc při hraní her
    od Sarka33 » 20 pro 2024 21:04 » v Problémy s hardwarem
    2
    4045
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    21 pro 2024 09:33
  • Náhodné vypínání PC Příloha(y)
    od VojtouNerCZ » 17 led 2025 15:34 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    1
    2741
    od VojtouNerCZ Zobrazit poslední příspěvek
    20 led 2025 15:31
  • Chyba hardware. Příloha(y)
    od Steage7717 » 10 lis 2024 16:29 » v Problémy s hardwarem
    4
    3291
    od Steage7717 Zobrazit poslední příspěvek
    12 lis 2024 18:49

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”