OS : Win Visa Home premium 32bit s SP2 ( Beta ) ( Bohužel mi nejde nijak odstranit ze systemu abych nainstaloval SP2 )
Problemy :
1. Nefunkční aktualizace ( web microsoftu - system nebyl shledán jako legální - více info níže v topicu )
2. Restartování systému cca každých 90min naprosto bez upozornění. ( prásk a je to dole )
________________________________________________________________________________________
Vykoumal jsem, že se mi nevím proč změnilo seriové číslo z legálního ( co mám dole na ntb nalepený ) na nějaké "warez" provařené.
( Počítač - vlastnosti systemu - změnit kod product key ). Z tohoto usuzuji,že mi restartuje pc samovolně díky microsoft politice digitální tmy ( nelegální systém - ale mohu se plést )
Říkám si inu,že si jej jednodušše změním zase zpátky a bude vše v pořádku. Á ono ejhle...
1. Spustila se "Aktivace produktu s změnou kodu product key" ( SLUI.EXE )
2. Po zadání kodu product key vyhodilo chybovou hlášku
Kód: Vybrat vše
Při pokusu o změnu kodu proct key nastala chyba
Kód : 0x80070426
Popis : Služba nebyla spuštěna
3. Říkám si no fajn, spustím službu licensování ( Ovladací panely - nástroje pro správu - služby - licensování softwaru )
Uff, aby toho nebylo málo napíše mi to :
Kód: Vybrat vše
Systém windows nemohl v počítači Local Computer spustit službu Licensování softwaru
Chyba 3 : Systém nemůže najít cestu
Tak a to je všeco jsem zkusil a jsem už vyčerpán přehazovaná z jedné hovadinky do druhé, děkuji moc za rady.
//log oddělen z příspěvku a vložen do patřičné sekce
//mmm