Mizejí ikony na pracovní ploše
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Mizejí ikony na pracovní ploše
Na notebooku Asus X71SL, pracujícím pod Windows Vista SP1, se mi od jisté doby vymazávají ikony na pracovní ploše. Po načtení uživatelského profilu se objeví, ale po cca 5 sekundách zmizí. Totéž se stane, když změním režim práce z baterie na síť či opačně. Ikony musím obnovit příkazem Zobrazit | Zobrazit ikony na ploše (tím zruším zaškrtnutí aktivovaného příkazu) a znovu opakováním příkazu Zobrazit | Zobrazit ikony na ploše se ikony zase objeví.
Chci se proto zeptat, co provést, abych zmíněný příkaz nemusel 2x opakovat. Děkuji předem za radu.
Chci se proto zeptat, co provést, abych zmíněný příkaz nemusel 2x opakovat. Děkuji předem za radu.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Re: Mizejí ikony na pracovní ploše
Nepoužíváš Asus Power4 Gear ?
Asus Power4 Gear nepoužívám. Po zavedení systému se mi spouštějí tyto programy:
ASUS Screen Saver Protector - ASScrPro.exe
AVAS4 - ashDisp.exe
Comodo Internet Security - cfp.exe
NvCplDaemon - NvCpl.dll
RtHDVCpl.exe
ThreadFire - TFTray.exe
Total Commander - TotalCmd.exe
Program Security Task Manager neklasifikuje žádný z programů hůře jak 60 a tu šedesátku má COMODO Internet Security.
ASUS Screen Saver Protector - ASScrPro.exe
AVAS4 - ashDisp.exe
Comodo Internet Security - cfp.exe
NvCplDaemon - NvCpl.dll
RtHDVCpl.exe
ThreadFire - TFTray.exe
Total Commander - TotalCmd.exe
Program Security Task Manager neklasifikuje žádný z programů hůře jak 60 a tu šedesátku má COMODO Internet Security.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Máš v sys. liště ikonu napájení? Popřípadně jaké máš v ovl. panelech zvolené schéma?
// na 95% bude problém v tomto...
// na 95% bude problém v tomto...
V systémové liště mám ikonu napájení, ale ta je tam od počátku, kdy to ještě nezlobilo. Používám schéma Windows Vista - základní.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Myslel jsem schéma napájení...
Když na tu ikonu napájení v sys. liště klikneš pravým, co ti vyjede za nabídku? (poslední otázka).
Když na tu ikonu napájení v sys. liště klikneš pravým, co ti vyjede za nabídku? (poslední otázka).
Je tam Power4Gear eXtreme. Omlouvám se za první odpověď - myslel jsem, že jde o program spouštěný po zavedení systému. Nicméně, problém se zdá být vyřešen. Přepnul jsem schema zobrazení na Standardní nastavení (ikony po zavedení nezmizely) a pak jsem to vrátil zpět na Windows Vista - základní a po zavedení ikony nemizí. Moc Vám tedy děkuji za nasměrování, kde hledat řešení problému.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Není zač.. bylo mi to divný... už sem měl připravený i screeny
Tak můžeš téma zafajfkovat...
Tak můžeš téma zafajfkovat...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek