Nejde odkaz Ctrl+klepnutí Vyřešeno
Re: Nejde odkaz Ctrl+klepnutí
alenko, já jsem z tvého návodu také v říši divů. Jsem jen uživatel, starší ročník, kdyby to šlo napsat, jak se říká, polopatě. Díky, snad mi to štěstí přinese.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
No uvidíme... zvládneš/zvládnete :) screen?
Jdi do ovládacích panelů, dej možnosti internetu a klikni na záložku programy...
Zajímalo by mě, jak to tam vypadá.
http://blog.izmy.eu/33-jak-udelat-screen.html
Jdi do ovládacích panelů, dej možnosti internetu a klikni na záložku programy...
Zajímalo by mě, jak to tam vypadá.
http://blog.izmy.eu/33-jak-udelat-screen.html
alenko, já jsem z toho návodu také v říši divů. Jsem je uživatel, starší ročník. Kdyby to bylo možné napsat, jak se říká, polopatě. Díky a snad se to štěstí unaví. Zdravím.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Zmáčkni tlačítko Win(okýnko většinou mezi alt a ctrl)+R , takže prostě zmáčkneš Win a R zároveň
Vyjede ti příkazová řádka a do ní napíšeš inetcpl.cpl dáš OK, vyjede ti tabulka a tam jsou záložky, klikneš na záložku programy a zmáčkneš tlačítko Prt Sc, prostě uděláš screen, podle toho návodu a ten sem vložíš, nevím co totiž všechno používáš a co máš jako výchozí.
Vyjede ti příkazová řádka a do ní napíšeš inetcpl.cpl dáš OK, vyjede ti tabulka a tam jsou záložky, klikneš na záložku programy a zmáčkneš tlačítko Prt Sc, prostě uděláš screen, podle toho návodu a ten sem vložíš, nevím co totiž všechno používáš a co máš jako výchozí.
IE je výchozí; Spravovat doplňky - je jich tam dost nezapnutých, neznám jejich použití; Editor HTML je MS Office Word; Výchozí nastavení PC : výchozí web. prohlížeč stávající, vých. emailový program stávající , přehrávač medii stávající; rychlé zprávy stávající; kompilátor Java VM stávající. U všech je zátržítko. Poslat naskenované mi nejde, tak jsem to popsal.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
No to stávající mi moc neříká :)
Už se to tu kdysi řešilo... problém může být i v Google Chrome, používal si někdy?
Už se to tu kdysi řešilo... problém může být i v Google Chrome, používal si někdy?
Nepoužíval.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Zkust stáhnout Tento soubor, ulož na plochu a rozbal. Klikni pravým na IE-assocciations.bat a dej spustit jako administrator.
Vyběhne tabulka, tak počkej. Jak se to dokončí, bude chtít PC restartovat. Tak restartuj. Pokud to nepomůže. Zkusí se IE resetovat.
Vyběhne tabulka, tak počkej. Jak se to dokončí, bude chtít PC restartovat. Tak restartuj. Pokud to nepomůže. Zkusí se IE resetovat.
Po kliknutí pravým mi otevřené okno nenabídne spustit jako administrátor. Po kliknutí levým se otevře černé okno. 20x píše "Svstém nemůže nalézt uvedenou cestu" Pak řádka "Operace byla dokončena úspěšně",pak "Systém nemůže...cestu", pak "Přístup byl odepřen", pak "Při zpracování došlo k chybě: .htm.", pak " Systém nemůže najít uvedený soubor." pak NO SETTINGS HAVE BEEN CHANGET, pak "please try again",pak You must right-click and choose "Run As Administrator" otherwise, this won´t work properly. Pokračujte stisk. lib. klávesy... Po jejim stisknutí okno zmizí.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
U mě to stejné, ale nějaké důležité cesty to doplní a vytvoří záložní soubory na ploše pro případné navrácení změny.
Zkusil bych restart.
Podobný problém jak s Chrome byl i zaznamenán s Firefoxem.
Jsou k tomu dlouhosáhlé diskuze, každá obsahující několik funkčních řešení, tak ti můžu poslat nějaké odkazy na zkoumání.
Zkusil bych restart.
Podobný problém jak s Chrome byl i zaznamenán s Firefoxem.
Jsou k tomu dlouhosáhlé diskuze, každá obsahující několik funkčních řešení, tak ti můžu poslat nějaké odkazy na zkoumání.
Díky za tvůj čas a pomoc, ale já už to opravdu vzdávám. Nejde o život a když bude moc ouvej, tak pozvu nějakého PC odborníka domu na živo. Ještě jednou díky, zdraví zkoušeč.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Jo.. to sem přehlídl... si to nespustil jako admin.
Jinak místo těch položek "stávající" by bylo vhodné to ručně nadefinovat.

To lidem s tvým problémem taky pomohlo.
Jinak místo těch položek "stávající" by bylo vhodné to ručně nadefinovat.

To lidem s tvým problémem taky pomohlo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3916
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek