rozostření obrazovky a náslédná restart PC...
Re: rozostření obrazovky a náslédná restart PC...
jaký máš zdroj? Značka+výkon
Ahoj,
Tak jen bych chtěl napsat že jsem to jíž udělal. Nevím jak, ale postahoval jsme pár nových ovladačů a pohrál si v systému a už to fachá :)
Tak jen bych chtěl napsat že jsem to jíž udělal. Nevím jak, ale postahoval jsme pár nových ovladačů a pohrál si v systému a už to fachá :)
No tak když už jsem tu založil toto téma, tak bych měl ještě další otázky :) Jaký si mám nechat v Pc service pack? 1,2,3 ? (Konstatuji, že mám Windows vista home Edition)
Dále... Jde nějak "odstranit" ta úvodní obrazovka (Uvítací centrum) co se mi vždy oběví po spuštění pc?
Jde nějak udělat, abych nemusel při každém spuštění "aplikace" dávat dál "povolit" atp ? Páč pokaždé, když sputím nějakou aplikaci, vyjede mi tam že systém nepodporuje tuto a tuto aplikaci a musím to dál potvrzovat, aby mi to pustil :)
Dále... Jde nějak "odstranit" ta úvodní obrazovka (Uvítací centrum) co se mi vždy oběví po spuštění pc?
Jde nějak udělat, abych nemusel při každém spuštění "aplikace" dávat dál "povolit" atp ? Páč pokaždé, když sputím nějakou aplikaci, vyjede mi tam že systém nepodporuje tuto a tuto aplikaci a musím to dál potvrzovat, aby mi to pustil :)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Příště si na všechno založ téma, takto se tu to teď bude bít.
Na vistu vydali zatím jen SP1 a 2, SP3 ještě není. Pokud už máš déle nainstalovaný systém tak nový SP neinstaluj. Až budeš mít čistou instalaci tak tam nahoď vždy nejnovější
Uvítací obrazovka má myslím dole zatržítko "více nezobrazovat"
Aplikaci možná navolit do režimu kompatibility
Na vistu vydali zatím jen SP1 a 2, SP3 ještě není. Pokud už máš déle nainstalovaný systém tak nový SP neinstaluj. Až budeš mít čistou instalaci tak tam nahoď vždy nejnovější
Uvítací obrazovka má myslím dole zatržítko "více nezobrazovat"
Aplikaci možná navolit do režimu kompatibility
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2122
-
od Vítek Pokorný
Zobrazit poslední příspěvek
16 dub 2025 11:34
-
-
Asus tuf gaming a16 (2024) G-Sync blikání obrazovky.
od Dewai1999 » 08 bře 2025 17:07 » v Problémy s hardwarem - 1
- 7360
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
09 bře 2025 03:30
-
-
- 2
- 2906
-
od sasshrek