Zdravim problem.. ze skrine sem vytahl stare xpcka.. a na disku mam 2 partipation... G,C ... na C jsou W7 na G jsou XP ...
ale mam problem ze XP mi vubec nenabizeji moznost nabootovat zpet 7cky...
potreboval bych docela radu jak mit po startu normalni dualboot nevite pls ? diky
Win 7-XP dualboot Vyřešeno
Win 7-XP dualboot Vyřešeno
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
Re: Win 7-XP dualboot
Insert Win 7 installation DVD and boot from DVD drive. While in some older systems you may have to change boot order through system BIOS, most newer systems allow booting from DVD without changing boot order by simply clicking on any key when prompted to doing so.
Choose your default "Language", "Time", and "keyboard Input" on the first window and click next.
You're now presented with 3 choices. Click on "Repair Your Computer" to gain access to the System Recovery window. Now choose "Command Prompt" in order to run the desired utility which is called "bootsect.exe". Bootsect is located inside the boot folder so change your directory to boot. Now run "bootsect /nt60 C:\" if you had Win 7 initially installed in the C partition. Alternatively, you can run "bootsect /nt60 SYS" or "bootsect /nt60 ALL" to repair the system partition or all partitions. Eject the DVD, and restart computer. Your computer should now boot Win 7 again.
anglicky snad umíš
Choose your default "Language", "Time", and "keyboard Input" on the first window and click next.
You're now presented with 3 choices. Click on "Repair Your Computer" to gain access to the System Recovery window. Now choose "Command Prompt" in order to run the desired utility which is called "bootsect.exe". Bootsect is located inside the boot folder so change your directory to boot. Now run "bootsect /nt60 C:\" if you had Win 7 initially installed in the C partition. Alternatively, you can run "bootsect /nt60 SYS" or "bootsect /nt60 ALL" to repair the system partition or all partitions. Eject the DVD, and restart computer. Your computer should now boot Win 7 again.
anglicky snad umíš
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
supr diky moc zkusim se s tim poprat 

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
není zač
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím , že toto nezabere..mám s tím zkušenost , to najde instalace pouze u win7 a win vista. Osobně jsem musel použít program EasyBCD a nastavit /vložit tam XP manuálně..
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... i/easybcd/
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... i/easybcd/
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
kupodivu prvni moznost zabrala pres ten easybcd jsem to taky zkousel ale nebyl jsem z toho nejak modrej a nakonec to stejne nepomohlo
kazdopadne diky vsem za radu mam to vyreseny diky 

O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”