Ahoj,
Když dám archív TVNova,nebo třeba nějakou internetovou hru pro děti...tak se mi okamžitě vypne počítač.Jinak to nedělá,můžu hrát třeba Crysis,koukat na filmy,konvertovat...prostě cokoliv a počítač je v pořádku.Jen u nějakých internetových her a ted jsem zjistil že i u videí TVNova.Nevíte kde by mohl být problém?Díky
Mám W7
vypínání PC
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: vypínání PC
Dělá to jen jeden prohlížeč (případně zkusit jiný). Zároveň zkusit přeinstalovat flash
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: vypínání PC
takže jsem zkusil jiný internetový prohlížeč Mozilla a odinstalovat a znovu nainstalovat flash player a ted tu přes hodinu běžel archív TVNova a už se to nevyplo.Takže zatím děkuji a v případě že by se to opakovalo se zde zase obrátím pro radu:)
Ještě se mi to takhle jednou vyplo u starší hry Neighbours from Hell u které na obalu není napsaný Win7 a taky se to takhle bez nějakého odhlášení...okamžitě vyplo.Myslíte že by to mohlo být tím W7?
Ještě se mi to takhle jednou vyplo u starší hry Neighbours from Hell u které na obalu není napsaný Win7 a taky se to takhle bez nějakého odhlášení...okamžitě vyplo.Myslíte že by to mohlo být tím W7?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4697
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
19 lis 2024 07:58