Dobrý den,
potřeboval bych poradit. Mám v kompu nainstalovaný windows XP professional a chtěl jsem si tam nainstalovat ještě windows home. Jenže instalace nešla dát na jinej disk jak jsem chtěl... No abych to zkrátil, teď při spouštění počítače naskočí možnost výběru původních windows a doinstalování těch, co jsem tam zkoušel instalovat. Já už je doinstalovat nechci a jak se teď tý druhý možnosti zbavím? Teda vím, že by to šlo se toho zbavit kompletní reinstalací, ale ptám se, jestli existuje i jednodušší a kratší postup. Díky za odpověď.
2 windows při spouštění Vyřešeno
Re: 2 windows při spouštění
Dej si nabídku Start - Spustit - msconfig napiš - Spuštění počítače a klepni na ten, který chceš spouštět a zvol Nastavit jako výchozí - Použít následně vyzve k restartu.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
-
- Pohlaví:
Editací souboru boot.ini.
Pravoklik na tento počítač, záložka upřesnit, zvolit výchozí operační systém, zrušit dobu zobrazení systémů
Pravoklik na tento počítač, záložka upřesnit, zvolit výchozí operační systém, zrušit dobu zobrazení systémů
Díky, tak aspoň se mi povedlo to přehodit, že se první spouští ty správný windows, ne nedokončená instalace. Ale ten čas mi to nedovolilo zkrátit na míň než 3 sekundy...
-
- Pohlaví:
Kam ten spěch. ještě nedávno jsme programy nahrávali z mgnt. kazety a trvlo to i půl hodiny a byl úspěch pokud se zdařil první pokus.
Pokud to máš vyřešené zaškrtni nahoře tu zelenou fajfku Vyřešeno. Dík.

Pokud to máš vyřešené zaškrtni nahoře tu zelenou fajfku Vyřešeno. Dík.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4748
-
od NIESRA
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 11:29
-
-
- 6
- 7841
-
od zeus