Systémový svazek 2

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

bond007j
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Systémový svazek 2

Příspěvekod bond007j » 08 srp 2010 00:41

Zdravím ,mám podobný problém jako předchozí tazatelka. Mám windows7 home premium 64 bit., půl roku vše fungovalo. Nyní jsem PC vypnul a po několika hodinách zapnul, tak se objevila hláška kde jsem měl na výběr obnovu nebo opravu spouštění systému, dal jsem opravu. Výsledek opravy prý byl úspešně vyřešen, prý byl poškozen systémový svazek, chyba 0x0. Po restartu se objevila ta samá hláška s tím samým výsledkem. Když jsem to nechal být a pokračoval ve spouštění tak systém jako by nabíhal dobře, objevila se vlaječka windows a poté na obrazovce tak na půl vteřiny vyskočila a zmizela modrá tabulka a se to samo restartovalo. Když jsem přesF8 zkoušel stav nouze aj. prostě všechny možnosti tak to dopadlo stejně. V biosu jsem nastavil jako první spouštění z dvdrom a druhou možnost z HDD. Vložil jsem instal. CD win7, restartoval PC, instal dvd se podle zvuků z dvdrom začalo načítat, ale opět naskočilo Spustit nástroj Oprava spouštění systému. Takhle jsem to zkoušel několikrát. Bohužel bitovou kopii nemám z které bych to mohl obnovit. Win je legální oem verze s instal dvd. Poradí někdo kde dělám chybu nebo čím to může být a jak to odstranit?díky

Reklama
cicero
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: Systémový svazek 2

Příspěvekod cicero » 08 srp 2010 01:04

Asi tě nepotěším ale nejjednoduší bude systém nainstalovat znova....stalo se mě s W7 něco podobného.zkoušel jsem všechno možné a bez výsledku... byla to akorát tak velká ztráta času.

bond007j
nováček
Stav:

Příspěvekod bond007j » 08 srp 2010 06:40

Omlouvám se, ale nejsem PC znalec, jakým způsobem to mám nainstalovat znova, když mě nejde spustit instalační dvd? prosim podrobnější popis. děkuju

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 08 srp 2010 08:44

A jakým způsobem spouštíš to instalační dvd?

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”