Příspěvekod liborek » 08 srp 2010 21:48
Dnes jsem zapnul dcery počítač a ...nabíhá téměř deset minuta pak stejně to samé i při naběhnutí každé krok trvá dvě tři minuty

Ovšem pokud přejdu do nouzového režimu tak všechno běží jak na drátku.Dokonce jsem sem před časem psal,že po spuštění nejde na starém monitoru rozlišení 1024x768 a musí se to vždy přepnout ručně z 640 x480 a nakonec se to shodilo na ten starý monitor,ale teď jsem zjistil ,že když to zapnu v tom nouzovým režimu tak mi krásně hned skočí na to rozlišení lepší.

Dal jsem i Obnovení a nic.Prostě v nouzovým to šlape jak hodinky a v normálním nic.
Ještě poznatek,když dám Nouzový režim tak se mě při nabíhání objeví možnost spuštění jak Administrator tak profil dcery.Ovšem při normálním spuštění se mi objeví jen ten profil.nevím jestlki to k něčemu bude.Vypadá to jako by to brzdilo něco,co se v nouzáku nespouští...
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.