NEJDE BOOTOVÁNÍ ANI WIN!!

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

andymagika
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

NEJDE BOOTOVÁNÍ ANI WIN!!

Příspěvekod andymagika » 06 říj 2010 17:45

Ahojky, potřebuju pomoc, vypadá to asi bledě... i když to s počítačema hodně umim, tak jsem dneska zazmatkovala a poté co jsme si domů přinesli nový netbook Asus EEE1001PX, tak jsem zkusila přeskočit instalaci z recovery Win XP a chtěla tam narvat hned Win 7 z bootovacího USB... nejenže se mi nic z USB nespustilo, ale ani se nedokončila instalace původních XP a přestože v Biosu jsem všecko nastavila, nejde teďka vůbec nic... :crazy: jen to píše instalace nedokončena a Boot Booster doesn´t work... tak jestli se to dá nějak zachránit, třeba přeinstalováním Biosu nebo musim letět rovnou do servisu, jelikož jsem nedočkavě ukončila instalaci původních XP? předem díky, budu ráda za záchranu...

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: NEJDE BOOTOVÁNÍ ANI WIN!!

Příspěvekod Pic » 06 říj 2010 17:53

Takže to s počítačem moc neumíš, protože jinak by jsi si to rozmyslela. Vypadá to na servis, protože s notebookem v záruce nic moc dělat nemůžeš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 06 říj 2010 17:58

Pokud máš v BIOSu nastavené bootování z USB, tak by se instalace měla spustit bez ohledu na to, v jakém stavu je původní HD. Až později (v průběhu instalace) si můžeš zvolit třeba nové formátování HD - pokud jsem tě dobře pochopil.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

andymagika
nováček
Stav:

Příspěvekod andymagika » 06 říj 2010 17:59

Já vím, že jsem udělala chybu... ale chci pomoc, ne veřejný lynčování...:D se softem umim, u nás po baráku jsem dělala komplet soft hodně počítačům, prostě jsem to tentokrát po... a to vím i bez tebe...;) vim proč nesnášim netbooky:D

andymagika
nováček
Stav:

Příspěvekod andymagika » 06 říj 2010 18:05

V Biosu mám nastavenou prioritu pro removable device, ale stejně nic... flashka je myslim v pohodě, už jsem s ní bootovala víckrát, ale píše mi to tu hlášku ´Boot Booster doesn´t work´, takže jsem tím ukončením původních XP něco pěkně pokazila... pořád jen naběhne logo XP a max. ´dokončete původní instalaci´, ale už nejde nic...

andymagika
nováček
Stav:

Příspěvekod andymagika » 06 říj 2010 18:12

tak už nic, vyřešilo to F9 a vybrání USB device, každopádně díky... a já si jdu už v klidu instalovat Win 7;)

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”