preinstalovanie win XP ako to spravit co najrychlejsie?
preinstalovanie win XP ako to spravit co najrychlejsie?
Ahoj, velmi pekne by som poprosil o radu. V buducnosti sa chystam preinstalovat Windows XP CZ -home edition , ma uz 3 roky a kedze ho zcasti pouzivaju deti tak mi vznikla uz dost akutna potreba ho preinstalovat. Chcem sa spytat ctenych kolegov, ci by mi neporadili ako to co najrychlejsie spravit. Klasicky som to robil tak, ze som nainstaloval novy win xp do ktoreho som potom dal zo starej instalacie XP vyzalohovany OE6,nastavenie na net a z CD instaloval rozne ovladace, co vsak trva vzdy dost dlho . Na tom kompe sa na net chodi cez ADSL modem Telekomu. Potreboval by som poradit, ci sa da nejako z povodneho XP /odkial/ vytiahnut a vyzalohovat do noveho systemu /kam/, vsetky tie ovladace, ktore k bezproblemovemu fungovaniu kompu potrebujem, t.j. graficku kartu, zvukovku, nastavenie pripojenia na net s ovladacmi k ADSL modemu, nastavenie ICQ,Skype,Win messengeru,proste vsetko to co obycajne velmi pracne doinstalovavam z CD, a manualne nastavujem . Dakujem J.
Tady jsem psal mé zkušenosti s reinstalem, tebe by mohla nejvíce zajímat ta poslední část.
Záloha ovladačů, jak ji máš na mysli ty, provést nelze. Nejlepším řešením bude, když si po zdlouhavém reinstalu a nastavení softwaru uděláš image disku pomocí Norton Ghost nebo Acronis True Image na DVD. Následný reinstal bude záložetostí pár desítek minut, kdy na zformátovaný disk vlastně nakopíruješ z těchto DVD celý systém i s nainstalovaným softwarem a nastavením.
Záloha ovladačů, jak ji máš na mysli ty, provést nelze. Nejlepším řešením bude, když si po zdlouhavém reinstalu a nastavení softwaru uděláš image disku pomocí Norton Ghost nebo Acronis True Image na DVD. Následný reinstal bude záložetostí pár desítek minut, kdy na zformátovaný disk vlastně nakopíruješ z těchto DVD celý systém i s nainstalovaným softwarem a nastavením.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”