WMP-stanice Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

WMP-stanice

Příspěvekod guest » 03 lis 2006 07:19

Předem se omlouvám, protože to sem zřejmě nepatří, ale na diskuzi JNP řeší bezvýsledně tento problém:
Ve WMP 9 jsou přednastaveny rádiové populární stanice. Protože jsou vesměs nefunkční, neví někdo, jak je změnit, případně vymazat. Dík Tonda Bř
Je tu nějaký ochotmý znalec? Předem moc děkuji za tazatele!

Reklama
Radix
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

WMP

Příspěvekod Radix » 03 lis 2006 10:12

Nainstaluj si třeba Winamp, který dokáže navíc přehrát víc typů hudebních souborů a do play listu si ulož ty rádia, které posloucháš. Od prodiktů Mrkvosoftu co nejdál. IE už doufám nepoužíváš.

guest

Re: WMP

Příspěvekod guest » 03 lis 2006 11:38

Radix píše:Nainstaluj si třeba Winamp, který dokáže navíc přehrát víc typů hudebních souborů a do play listu si ulož ty rádia, které posloucháš. Od prodiktů Mrkvosoftu co nejdál. IE už doufám nepoužíváš.

Proboha nic ve zlým, (jinak souhlasím), ale nebudu radit začátečníkovi, který s bidou umí s WMP něco jiného.
To je jako když si koupíš mopeda co jede 30 a někdo ti poradí ať koupíš pětistovku Hondu.
Tady je tento problém a ten je třeba řešit.
A teď to neber vůbec osobně, ale tohle sbírání bodů stejně nikam nevede. Generálové z nás budou až budeme něco umět. V posleddní dobně je tu spousta novejch lidí /což dobře/ ale rady většinou nikam nevedou. Na otázku "WMP mi nepřehrává DVD" je odpověď nainstaluj si Power DVD na ....
Pokud vím, tak poradím a případně doporučím něco lepšího, ale nejdříve řeším problém.
Viz.Mijaja,Mikel ad- ty co jsem vynechal, těm se omlouvám, je Vás tu moc! :D

Radix
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Vyřešeno

Příspěvekod Radix » 03 lis 2006 12:06

Ale to je přece přímo naopak. Produkty od Mrkvosoftu jsou problémové a začátečník s nimi má potíže. Proto je potřeba začátečníkům radit, aby takové problémové programy přestali používat.
V čem je ovládání Winampu těžší, než WMP?
Co já jsem měl jako začátečník problémů s IE (vyskakovací okna atd.), s kterými jsem si nevěděl rady a musel jsem psát dotazy do podobných fór. Přešel jsem na FF a je pokoj.
Tak který produkt je vhodnější pro začátečníky?

guest

Příspěvekod guest » 03 lis 2006 22:31

Radix píše:Ale to je přece přímo naopak. Produkty od Mrkvosoftu jsou problémové a začátečník s nimi má potíže. Proto je potřeba začátečníkům radit, aby takové problémové programy přestali používat.
V čem je ovládání Winampu těžší, než WMP?
Co já jsem měl jako začátečník problémů s IE (vyskakovací okna atd.), s kterými jsem si nevěděl rady a musel jsem psát dotazy do podobných fór. Přešel jsem na FF a je pokoj.
Tak který produkt je vhodnější pro začátečníky?

Víš, já taky začínal a když se podíbáš na moje dotazy, tak uvidíš, že začínám pořád :smile:
Ale ty lidi většínou na web nemaj přístup-píšou někde z kavárny 60 za hoďku a potřebujou to řešit rychle.
Já mám pár celkem dobrejch známejch profiků, ale žešil jsem to přes mobil a co otázka to stovka kreditu. Teď jsem vděčnej za net a za hodný lidi, jako jsou tady.
Doufám, že jsem vás nepřechválil. :D

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”