Předem se omlouvám, protože to sem zřejmě nepatří, ale na diskuzi JNP řeší bezvýsledně tento problém:
Ve WMP 9 jsou přednastaveny rádiové populární stanice. Protože jsou vesměs nefunkční, neví někdo, jak je změnit, případně vymazat. Dík Tonda Bř
Je tu nějaký ochotmý znalec? Předem moc děkuji za tazatele!
WMP-stanice Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: WMP
Radix píše:Nainstaluj si třeba Winamp, který dokáže navíc přehrát víc typů hudebních souborů a do play listu si ulož ty rádia, které posloucháš. Od prodiktů Mrkvosoftu co nejdál. IE už doufám nepoužíváš.
Proboha nic ve zlým, (jinak souhlasím), ale nebudu radit začátečníkovi, který s bidou umí s WMP něco jiného.
To je jako když si koupíš mopeda co jede 30 a někdo ti poradí ať koupíš pětistovku Hondu.
Tady je tento problém a ten je třeba řešit.
A teď to neber vůbec osobně, ale tohle sbírání bodů stejně nikam nevede. Generálové z nás budou až budeme něco umět. V posleddní dobně je tu spousta novejch lidí /což dobře/ ale rady většinou nikam nevedou. Na otázku "WMP mi nepřehrává DVD" je odpověď nainstaluj si Power DVD na ....
Pokud vím, tak poradím a případně doporučím něco lepšího, ale nejdříve řeším problém.
Viz.Mijaja,Mikel ad- ty co jsem vynechal, těm se omlouvám, je Vás tu moc!

Vyřešeno
Ale to je přece přímo naopak. Produkty od Mrkvosoftu jsou problémové a začátečník s nimi má potíže. Proto je potřeba začátečníkům radit, aby takové problémové programy přestali používat.
V čem je ovládání Winampu těžší, než WMP?
Co já jsem měl jako začátečník problémů s IE (vyskakovací okna atd.), s kterými jsem si nevěděl rady a musel jsem psát dotazy do podobných fór. Přešel jsem na FF a je pokoj.
Tak který produkt je vhodnější pro začátečníky?
Co já jsem měl jako začátečník problémů s IE (vyskakovací okna atd.), s kterými jsem si nevěděl rady a musel jsem psát dotazy do podobných fór. Přešel jsem na FF a je pokoj.
-
- Pohlaví:
Radix píše:Ale to je přece přímo naopak. Produkty od Mrkvosoftu jsou problémové a začátečník s nimi má potíže. Proto je potřeba začátečníkům radit, aby takové problémové programy přestali používat.
Víš, já taky začínal a když se podíbáš na moje dotazy, tak uvidíš, že začínám pořád

Ale ty lidi většínou na web nemaj přístup-píšou někde z kavárny 60 za hoďku a potřebujou to řešit rychle.
Já mám pár celkem dobrejch známejch profiků, ale žešil jsem to přes mobil a co otázka to stovka kreditu. Teď jsem vděčnej za net a za hodný lidi, jako jsou tady.
Doufám, že jsem vás nepřechválil.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”