můžou za to XP?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud mluvíš o poslouchání hudby a filmu přímo na netu, pak to zadrhávání je pravděpodobně kolísáním rychlosti připojení. Pokud přehráváš hudbu a film v počítači třeba z CD nebo DVD mechaniky, pak to není v pořádku. Pokus si vzpomenout, co jsi instaloval, nebo co jsi dělal předtím, než to začalo zadrhávat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
wichin píše:Podle mého to může být ovladačema grafické karty, Ramkou, přetektováním procesoru.
Přeinstaluj ovladač grafárny, zkus druhou ram. Pc sestavu máš solidní.
Je to možné, i když jsem do těchto věcí vůbec nevrtal? Vše je původně nastaveno odborníkem od kterého jsem (před 2 lety) kompa kupoval. Asi mi na konec nezbyde nic jiného, než zavolat nějakého pc servisáka, jelikož jsem pc lama

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi pro Tebe bude nejlepší dát PC do servisu, než neuváženým zásahem to ještě zhoršit, když nemáš zkušenosti se zásahem do PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
wichin píše:Dát pc do servisu je jako půjčit někomu kartu do bankomatu s 99% pinem. No aspoň v mém případě. No ale co už
No určite jsem tam instaloval spustu věcí, špatně jsem se vyjádřil... No a s tím servisem máš svatou pravdu, tam bych pc nikdy nedal

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”