mám problém s připojením WiFi na všechny sítě. Ovladač mám aktuální. Adaptér je od firmy Broadcom typ 43225. Sice jsem ovladač sháněl asi týden, ale nakonec jsem se dopátral na HP stránkách (ikdyž můj NTB není HP). Problém spočívá v tom, že když se pokusím připojit na jakoukoliv síť, tak mi to napíše Připojeno, ale přitom probíhá nekonečná identifikace se třemi tečkami ... Zkoušel jsem také vyčíst MAC adresu přiřazenou mému adaptéru a rezervovat ji ve zdroji WiFi vysílače, ale také to nepomohlo. V příkazovém řádku jsem uvolnil danou adresu adaptéru pomocí příkazu net release, ale také to nepomohlo. Stále to píše že je to připojeno a přitom probíhá jakási absolutně bezvýznamná Identifikace.
Jak to vypadá:
Pěkně předem děkuji za případné nápady, jak to dát dopořádku. Jen bych asi měl ještě dodat jednu věc ikdyž si myslím že je zcela bezvýznamná. Podařilo se mi jen jednou se připojit k internetu pomocí WiFi, ale od té doby jako by to čert vzal a ani po opětovné reinstalaci windows wifi nejede. Kvůli WIFi jsem si dokonce naisntaloval Linux Ubuntu, abych zjistil, zda to tam také nejde. Bez úspěchu.
Vážně díky moc za případné nápomocné odpovědi