win7 - problemy s mazanim suborov

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

mato
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

win7 - problemy s mazanim suborov

Příspěvekod mato » 01 srp 2011 16:26

zdravim,

mam problem s vymazavanim suborovo vo win7 a to:

1. cez total commander - okno sa ukaze ale nic sa nedeje a po par sekundach zacne mazat (ak ide o viacero suborov trva to velmi dlho)
2. ak kliknem pravym na subor a dam vymazat tak mi ukaze okno preparing to recycle discovering items a po urcitej chvili subory vymaze.

Mal som problemy pri instalacii officu, skusal som rozne veci aby som to vyriesil tak som pravedpodobne nieco niekde zmenil a odvtedy registrujem problem s mazanim. Restore pointy sa mi mazu velmi casto takze sa nemozem ani vratit spat. Nemyslim si, ze problem suvisi s odblokovanim.

Nejake napady?

Vdaka

Reklama
gabriel
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: win7 - problemy s mazanim suborov

Příspěvekod gabriel » 02 srp 2011 14:53

Zdravím,

ve většině případů to znamená, že máš zaplácanej disk se systémem. Často se mi to stávalo, když jsem měl moc věcí na ploše(myslím velikostně). Popřípadě bych se ještě podíval na vlastnosti koše, kolik ti zabírá místa z disku a zkusil najít nějaké optimální procento.

mato
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod mato » 03 srp 2011 00:22

teraz som si vsimol, ze ked dam pokyn na zmenu zobrazenia adresarov alebo chcem vytvorit novy adresar tak musim dlho cakat kym mi nabehne ponuka. To sa mi predtym nestavalo, preto ma zaujima ktore registre su zodpovedne za prikazy vo windows. Mozno, ze problem s delete a tie novo objavene problemy suvisia s nejakou zmenou v registroch alebo niekde inde.

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 03 srp 2011 07:04

Přesně tak - může to být tehdy, když máš na disku spoustu nepotřebných souborů a také pokud máš vysokou defragmentaci souborů. V mém podpisu dole pod tímto textem je odkaz na sbírku nápověd, kterou jsem v průběhu několika měsíců posbíral a shrnul do jednoho souboru. Stáhni si ten prográmek a v bodu 1.5.4. najdeš postup jak to napravit.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

mato
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod mato » 08 srp 2011 00:52

vymazal som nejake subory, aby som uvolnil miesto na disku, urobil som defrag aj optimalizaciu, ale mazanie cez total commander alebo cez prave tlacitko sa tym nevyriesila.

je potrebne nastavit nejaku sluzbu vo win alebo urobit nieco v registroch?

vdaka

spunge
nováček
Stav:

Příspěvekod spunge » 12 srp 2011 21:50

ja pouzivam your uninstaller 2010 a nema s nicim problem Idealni je nainstalovat ho hned po formatu do cistyho systemu a pak teprve instalovat softy, pac se zapisujou pres tenhle soft a ten pak vi, kde vsude jsou ty programy rozprskly a kdyz das nejakej odinstalovat, tak to je pohoda, a kdyz nahodou neco zbyde tak max prazdna slozka v program files na cecku :) tu odmaznes rucne

mato
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod mato » 15 srp 2011 14:51

vsimol som si, ze ked vymazujem nieco cez total commander prikazom shift + delete, problem sa nevyskytuje

Ktore registre su zodpovedne za zakladne prikazy vo windows? ako napr. zmena zobrazenia adresarov v okne, vytvorenie noveho adresara, delete atd?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”